STB
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 740
Arkadaşlar merhaba asistanlar hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba?
Genel olarak.Hangi asistan?
Rütbe olarak ondan mı bahsediyorsun?Genel olarak.
evet. mesela ben asistanım yaRütbe olarak ondan mı bahsediyorsun?
peki benim hakkındaki düşünceleriniz nedir.Asistan denilince çok genel oluyor. 100 mesajı geçmiş üyeler diyelim![]()
Yani bilgilerini paylaşmayı seven, yardımsever.Sen bizim profesörlüğümüz hakkında ne düşünüyorsan bizde aynısını düşünüyoruz.
Yani hiçbir şey.. ?
Neandertaller homoerectuslar zamanindan kalma gibi 2005 liler gelirse kaçarız ?Mesele rütbe değildir arkadaşlar asıl önemli olan bu forumda kaç senelik fosil olduğunuzdur ?
katılıyorum. maksat sohbet olsun dedikodunun belini kıralım diye konu açıcaktım sonra dedikodunun günah olduğu aklıma geldiBu Forum'da rütbe önemli değil bilgi önemli.
Forum barış içinde olsun, canımızı yesin.
Ahahahah, İyiymişkatılıyorum. maksat sohbet olsun dedikodunun belini kıralım diye konu açıcaktım sonra dedikodunun günah olduğu aklıma geldi
Yaşasın ProfesörlükSen bizim profesörlüğümüz hakkında ne düşünüyorsan bizde aynısını düşünüyoruz.
Yani hiçbir şey.. ?
#foreverProflukYaşasın Profesörlük![]()
#foreverProfluk
???
ELİNİ sallasan profesöre çarpıyor arkadaş ? ?Yaşasın Profesörlük![]()
burası yakında profesör forumu olacak ?ELİNİ sallasan profesöre çarpıyor arkadaş ? ?
Asistanlara laf söyletmeyiz.Dikkatli ol yanlış kişiler ile uğraşıyorsunYaşasın Profesörlük![]()
O kadar da yeni sayılmam.Forumu daha yeni yeni keşfetmeye çalışan kişi.
Yavaş olun Asistan Profesörlük savaşı çıkmasın forumdaAsistanlara laf söyletmeyiz.Dikkatli ol yanlış kişiler ile uğraşıyorsunAsistanlar güçlüdür.
asistanlar vs profesör ler dövüş ???Asistanlara laf söyletmeyiz.Dikkatli ol yanlış kişiler ile uğraşıyorsunAsistanlar güçlüdür.
Çıkacak ve biz GÜÇLÜ ASİSTANLAR forumu ele geçireceğiz.Kaçın Profesörler kaçın.Yavaş olun Asistan Profesörlük savaşı çıkmasın forumda![]()
Ben hazırım. Dövüş başlasın.. ? ?asistanlar vs profesör ler dövüş ???
her prof bir zamanlar asistandi ama her asistan bir prof değil ?Çıkacak ve biz GÜÇLÜ ASİSTANLAR forumu ele geçireceğiz.Kaçın Profesörler kaçın.![]()
![]()
Hastane masrafları SDN'denHazırlanın savaşahastene masraflarını ben ödemem ama
![]()