Donanım Arşivi'nden geldim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
Arkadaşlar merhaba 1 yıl önce Donanım Arşivinde buraya gelmiştim, iki sitede çok güzel farklar ise Donanım Arşivi pc hakınnda SDN den biraz daha fazla bilgili.

Reaksiyon puanı
77
Arkadaşlar merhaba 1 yıl önce Donanım Arşivinde buraya gelmiştim, iki sitede çok güzel farklar ise Donanım Arşivi pc hakınnda SDN den biraz daha fazla bilgili.
bende farkına varıyorum ama burası nasıl desem ekşi sözlüğün fln daha kültürel ve bir o kadar da disiplinli yeri ama sistemi arayüzü gayet iyi sağlık olsun laptop modem fln filan her şeyle ilgili sana yardım ediyorlar farketmişsindir zaten

• Beğen
Reactions: STB

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Bence geri git. Şu an buradaki çoğu çatlak toxic. 150 kişiyle tartıştım ama Donanım Arşivinde en sevilenim. Toxic ve çöp forum, geri git.
Ayıp oluyor. Neden burdasın o zaman?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoşgeldin o zaman ne diyim :D

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Hoşgeldiniz.

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Ben neden hiç yasaklanmadım ? Durup dururken yasaklanmazsın.
Bazı istisnalar hariç. Ben Dh forumdayken tanıtımı yapılan bir cihazın(marka adı vermeyeceğim)bozuk çıkması üzerine forumda markayı kötüledim. Forum sahipleri sınırsız ban attılar. Onlarda kendilerince haklıydılar. Reklam verenin reklamını iyi tanıtmak gerekir

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Hoşgeldiniz. PC konularına dalardım da üşengeç olmuşum. Uzun zamandır Eğlenceme bakıyorum artık forumda.
Sorun çözmekten, Pc öneri vermekten robota dönüşmüştüm.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
İsteyen istediği yeri kullanabilir zorlama yok. Ama çöp derseniz adamı çöp ederler. @Usain 'e teşekkür ediyoruz.

benefe

Profesör
Reaksiyon puanı
1,677
Kankam burası nasıl ortam biliyor musun ortası yok buranın bir çok iyiler var birde çok kötüler adam sırf toxic olmak için doğmuş sanki çok değişik bir mekan bura

• Beğen
Reactions: STB

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,871
Donanım Arşivi'ni biraz gelişmemiş buluyorum. YouTube videosuna çıkan arkadaşın adını bilmiyorum ama "dolar şu kadarken şu kadara pc topladım bana laf etmeyin" diyerek insanlara üstten bakıyor. Ayrıca dediği parçalar da hiçbir zaman belirttiği fiyata bulunmuyor. Donanım konusunda burası da bilgili, AMD Ryzen 5 3600X'e R5 3600'den bir farkı yok AMD boş iş yapmış diyen bir kanala daha fazla yoruma gerek yok bence :)

Ayrıca anakart montajlarını anakart kutusu üstünde yapması da cabası :)

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Donanım Arşivi'ni biraz gelişmemiş buluyorum. YouTube videosuna çıkan arkadaşın adını bilmiyorum ama "dolar şu kadarken şu kadara pc topladım bana laf etmeyin" diyerek insanlara üstten bakıyor. Ayrıca dediği parçalar da hiçbir zaman belirttiği fiyata bulunmuyor. Donanım konusunda burası da bilgili, AMD Ryzen 5 3600X'e R5 3600'den bir farkı yok AMD boş iş yapmış diyen bir kanala daha fazla yoruma gerek yok bence :)

Ayrıca anakart montajlarını anakart kutusu üstünde yapması da cabası :)
Biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama youtubedaki insan olunca konu bir kaç söz de ben söylemek istedim. Adam sponsor olan kim varsa onun ürününü övüyor. Hiç kötü ürün incelediğini görmedim. Kullanıcı faydasından ziyade, sponsorluktan aldığı parayı düşünen bir kanal olduğunu düşünüyorum. Bir çok bilgisiz insanı da bu şekilde yanlış yönlendirdiğine eminim.

Call of Duty Warzone'da neredeyse hiçbir etkisi olmayan(oyun özelinde bu durum böyle yoksa MineCraft olsun, Control olsun RTX farkını ortaya koyuyor.) RTX özelliğini "arkadaşlar gördüğünüz gibi RTX farkını ortaya koyuyor." diyerek övüyor.

Benzer fiyata kaliteli ürünler alınabilecekken Gamepower monitör övmeler, "Evet arkadaşlar CS Go test ediyoruz gördüğünüz gibi ekran kartımız 72 derece çok iyi değerler." falan dediğini gördüm.

Tabii bir kişiden çıkardığımız sonuçla o foruma laf etmek olmaz buradan ama youtube kanalı tam bir facia. Umarım pazarlama/reklam yapmaktan vazgeçip gerçek ürün incelemelerine dönebilirler.

Son düzenleme:

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,852
Gayet normal, çünkü burada genel itibariyle telefonlara daha çok bakılıyor.