Ayna mı doğru fotoğraf mı?

unknown015

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizce insanın yüzü fotoğrafta mı daha farklı çıkar aynada mı?Ben ikisindede farklı çıkıyorum sizce doğru hangisinde çıkarız.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
puhahaha nasıl bi soru yaaa :D

fotoğrafta ama fotoşopsuz :D

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bunu yazmak için üye olmuş... valla benim hiç bi farkım yok ayna foto video... senin ayna eğik:)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Kendi bakış açın önemli ... ;) hiç bir insan kendisi değildir.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Her insan fotoğraflarda görüntüsünü ve kayıtlarda sesini kendi görüntüsüne ve sesine benzetmez.BU herkese olur.Özellikle ses kayıtlarında bu şaşkınlığı yaşar insan.AA bu benim sesimmi der..sebebi biz konusurken sesimizi nefesimiz dısarı cıkmadan duyarız yani ağzımızdan sözcük cıkmadan kulak burun boğaz bağlantısı nedeniyle sesin çıkmamış halini kendi sesimiz biliriz.Ama karşıdaki insan bizim duyduğumuz sesten biraz farklı bir ses duyar.Bu yüzden kayıtlardan sonra şaşırmanız normal

(naptım ben ya kattım karıştırdım)...:)))

veritas_7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her insan fotoğraflarda görüntüsünü ve kayıtlarda sesini kendi görüntüsüne ve sesine benzetmez.BU herkese olur.Özellikle ses kayıtlarında bu şaşkınlığı yaşar insan.AA bu benim sesimmi der..sebebi biz konusurken sesimizi nefesimiz dısarı cıkmadan duyarız yani ağzımızdan sözcük cıkmadan kulak burun boğaz bağlantısı nedeniyle sesin çıkmamış halini kendi sesimiz biliriz.Ama karşıdaki insan bizim duyduğumuz sesten biraz farklı bir ses duyar.Bu yüzden kayıtlardan sonra şaşırmanız normal

(naptım ben ya kattım karıştırdım)...:)))

Vayyy bea :surprised: usta bilgi için sağol çok ilginç bende de aynı durum oluyor sesimi tanıyamıyorum ama hiç araştırmamıştım güzelmiş :icon_: