- Reaksiyon puanı
- 19,246
Evet, herkes yazsın. @ConfickerBelasi bence garip.
S.aSadece ad soyad olan kullanıcı adları garip bana göre.
Aleyküm selam.
A.s ?
aga seninki uyuyor direk okunabilir özelliği var mesela bana bak göktuğtopal ne kadar itici
Aleyküm Selam.
Senin kullanıcı adın hep bana garip gelmiştirEvet, herkes yazsın. @ConfickerBelasi bence garip.
Onun dışında senin ismini okuyunca hayalimdr farklı bir yerlere gittiğimi de hissediyorum fakat ismin havalı.@lgsever Neresini seviyorsa artık?
Müziği başarılı diyorlar..@lgsever Neresini seviyorsa artık?
bu nick için bence düşünmek gerekHem saçma hem garip
S.a
anlamı ne knk ?Adımı neldio diye okuyan alfalar'dan çok teşekkür ederim.
Kendim buldum. Bende bilmiyorum. Zaten google'da aratırsan ben çıkarım.bu nick için bence düşünmek gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamı ne knk ?
Var tabiki profilimde biri sormuştu cevapladım hâlâ durur ?@ㄹㅌㅅ因ㅌㅜ炔 bir anlamı var mı?
Ben de seninkini garipsiyorum ama buradaki herkesin garip... benimkide garip... ama benim adım ali soyadım dertsiz bende tersten yazdımEvet, herkes yazsın. @ConfickerBelasi bence garip.
Uchiha sülalesinden madara, itachi, sasuke çok dikkatimi çekiyordu. Isim degistirmeyi kullanayim derken deneme amacli koydum.@Uchiha Sasuke hazır konu açılmışken seni de sorayım bir.
Neden bu ismi profil ismi olarak koymaya niyetlendin?
Sasuke dediğin o yüzü kızarmış kıza cevabını verenmiydi? Videonu hatırlarsın belkimUchiha sülalesinden madara, itachi, sasuke çok dikkatimi çekiyordu. Isim degistirmeyi kullanayim derken deneme amacli koydum.
Senede 1 degistigini bilsem yapmazdim ??