hp Pavilion Gaming ec0007nt satıp Macbook almayı düşünüyorum

laptopumu satıp macbookpro2018 almak mı, satmadan ipad 7.nesil almak mı

• satmadan ipad 7.nesil al

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

opfdcks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize selaaam öncelikle,
hp pavilion gaming ec0007nt bilgisayara sahibim şuan, garantisi devam ediyor daha alalı 6- ay gibi bir süre oldu, bilgisayar mühendisliği ve grafik tasarımı(2 yıllık) okuyorum şuanda. ya bilgisayarımı satıp üstüne biraz daha ekleyerek macbook pro 2018 touchpad modelini alacağım(7.5-8k bandında bir akrabamdan), ya da ipad 7.nesil almayı düşünüyourm bilgisayarımı satmadan, sizce hangisi dostlarım fikrinizi söylerseniz sevinirim

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
hp pavilion gaming ec0007nt bilgisayara sahibim şuan, garantisi devam ediyor daha alalı 6- ay gibi bir süre oldu, bilgisayar mühendisliği ve grafik tasarımı(2 yıllık) okuyorum şuanda. ya bilgisayarımı satıp üstüne biraz daha ekleyerek macbook pro 2018 touchpad modelini alacağım(7.5-8k bandında bir akrabamdan), ya da ipad 7.nesil almayı düşünüyourm bilgisayarımı satmadan, sizce hangisi dostlarım fikrinizi söylerseniz sevinirim
Satmana gerek yok. Hackintosh ile macOS kurabilirsin.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
3550h ve gtx 1650’li hp değil mi o?

Arkadaşım o laptopa bakıyordu ama alternatiflerini görünce bir türlü karar veremedi. Oyunlarda çok ısınıyor mu? Ona takıntısı var da...

opfdcks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3550h ve gtx 1650’li hp değil mi o?

Arkadaşım o laptopa bakıyordu ama alternatiflerini görünce bir türlü karar veremedi. Oyunlarda çok ısınıyor mu? Ona takıntısı var da...

evet o laptop, oyunlarda çok az ısınma yapıyor 3-4 saatlik bir süre sonunda.