NİXARİAN60
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Mi Note 10 vs Mi Note 10 Lite hangisi daha iyi?
Mi Note 10 daha iyi ama P30 ve S10 Lite varken önermemMi Note 10 vs Mi Note 10 Lite hangisi daha iyi?
Kamerası iyi olsun biraz daha.Mi note 10 lite ile note 10 arasında sadece kamera farkı var geri herşeyi aynı.mi note 10 fiyatına daha iyi telefonlar var ama mi note 10 lite fiyatının en iyisi sanırım (yani çok para vermek istemem dersen mi note 10 lite alabilirsin) ama mi note 10 fiyatına bence p30 al
Neden? Biraz daha kamera olarak bakıyorum.Kamera açısından halen alınabilir değil mi?İkisi arasından Mi Note 10 ama fiyatını hak eden bir cihaz değil. Bütçeniz nedir?
Ben olsam o fiyatlara çıkmışken fotoğraf için P30 alırdım hem böylece işlemcisi daha iyi bir cihaz almış olurdumKamerası iyi olsun biraz daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden? Biraz daha kamera olarak bakıyorum.Kamera açısından halen alınabilir değil mi?
Kamera açısından iyi bir cihaz değil rakipleri çok daha iyi bir performans sergiliyor. Siz bütçenizi belirtin ona göre gidelim.Kamerası iyi olsun biraz daha.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden? Biraz daha kamera olarak bakıyorum.Kamera açısından halen alınabilir değil mi?