Mi 9T'den Mİ Note 10 Lite geçilir mi?

NİXARİAN60

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar Mi 9T'den Mİ Note 10 Lite geçilir mi? Kamera açısından fark olur mu?
Instagram hikaye atma sorunu var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazda kronik sorun flan var mı? Diğer markalarda olduğu gibi Lite düşük mü? Kullananlar bı yardımcı olsun.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İnstagram hikayede kalite sorunu bütün androidlerde var. 10 binlik bir Android alsan bile 6-7binlik ios telefon çok daha iyi iş çıkartıyor instagram hikayede.

NİXARİAN60

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Geçmeye değer bir şey yok. Memnun olmadığınız kısmı nedir peki?
Instagram 2.hikayeyi atmıyor.

İnstagram hikayede kalite sorunu bütün androidlerde var. 10 binlik bir Android alsan bile 6-7binlik ios telefon çok daha iyi iş çıkartıyor instagram hikayede.
Onu biliyorum.Kasttetigim nokta Instagram video atınca 20 saniyeden sonra atmıyor.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Instagram 2.hikayeyi atmıyor.

Onu biliyorum.Kasttetigim nokta Instagram video atınca 20 saniyeden sonra atmıyor.
Bu cihazla alaklı bir sorun değil ki uygulamanın sorunu.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Gereksiz olur,bence seni kavisli ekran cezbediyor haksız mıyım?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Merhaba arkadaşlar Mi 9T'den Mİ Note 10 Lite geçilir mi? Kamera açısından fark olur mu?
Kamera açısından fark olur da öyle geçilecek kadar farkın olmadığını düşünüyorum ve Instagram sorunu uygulamadan kaynaklı yani geçmeni gerektirecek bir neden yok

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Mi 9T güzel telefon, Mi Note 10 Lite modeline geçmeye gerek yok..
  • Pil,
  • Ekran,
  • Kamera,
dışında belirgin fark yok..

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Zaten sosyal medya fenomenleri bu yüzden İPhone alıyor ben Android kullanan sosyal medya fenomeni hic görmedim paso İPhone

Cihazda kronik sorun flan var mı? Diğer markalarda olduğu gibi Lite düşük mü? Kullananlar bı yardımcı olsun.
Değmez Mİ9T cortlayana kadar kullan sırf kamera icin Mİ Note 10 Lite'a gecilmez aralarında uçurum fark yok bile ikisi de Sony sensörü kullanıyor
edit: Mİ9T kullanıyorum
Lite telefonlarda genelde donanım ve ekrandan kırparlar Lite ismine aldanma Mİ Note 10 ile aynı işlemciye sahipler sadece boyut ve kamera farkı var onun dışında her seyi aynı Huawei'nin Lite telefonlarda AMOLED ekran olmaz

Son düzenleme: