Temeli atılan tesise Atatürk’ün adı verildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BHA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
fe3j3btb.ka4.jpg

Her yerden Atatürk’ün ismini silen AKP, havuzda Ulu Önder’i unutmadı. Ancak tesisin duvarına Erdoğan’ın sözü yazıldı. CHP’li vekil Şahin, “İktidarın amacı belli. Oy devşirmeye çalışıyor” dedi.AKP iktidarı döneminde Atatürk stadyumlarının ismi değiştirilip, Atatürk büst ve heykelleri bile kaldırılırken, Balıkesir'de bir ilk yaşandı. Balıkesir'e giden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5 AKP milletvekili ile birlikte, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu'' adı verilen spor tesislerinin temel ve beton atma törenine katıldı.

Yüzme havuzuna Atatürk'ün adı verilirken, duvarına ise Atatürk'ün, “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözü yerine, Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Spor ne kazanma hırsı, ne kaybetme korkusudur. Tek kelimeyle özgüvendir” sözü yazılacak.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Tesisin adını Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu yapıyorlar muhalefetten gene eleştiri geliyor :D Yapmasan neden yapmadı.

Yok abi ya bu muhalefet helal olsun güzel olmuş diyemiyecek. Sürekli bir kulp arama çalışması. Bıkmadılar gitti şu UCUZ MUHALEFETTEN.

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Adamlar ağızlarına ' ülkemize ve gençlerimize hayırlı olsun' kelimesini hiç almayacaklar belli, kin ve fesatlıktan resmen gözleri dönmüş.

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Tesisin adını Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu yapıyorlar muhalefetten gene eleştiri geliyor :D Yapmasan neden yapmadı.

Yok abi ya bu muhalefet helal olsun güzel olmuş diyemiyecek. Sürekli bir kulp arama çalışması. Bıkmadılar gitti şu UCUZ MUHALEFETTEN.
Bir gün siyaset bölümünü üzerine yapacağım.. Çok seviyorsun, bunu.

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275

Muhalefeti ben de beğenmiyorum da kulpu RTE'ın sözünü duvara yazarak AKP kendi koymuş burada.

Boyga TV

Doçent
Reaksiyon puanı
275
RTE dediğin kişi bu ülkenin Cumhurbaşkanı, yazılamaz mı, yasak mı var.

Tabi ki yasak yok ama; sporla ilgili 7'den 70'e herkesin ezbere bildiği ve genel olarak sevdiği, ülkenin kurucusu Atatürk'ün sözü varken yazılması tuhaf. RTE dediğim kişinin bu ülkenin Cumhurbaşkanı olduğunu biliyorum. RTE kendisinin de kullandığı bir kısaltma zaten, bunda bir sıkıntı yok bence.

• Beğen
Reactions: BHA

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Sevgili Süper Moderatör siz bu konuları cevap yazılmasın yorum yazılmasın diye mi açıyorsunuz =?

Yoksa sizin gibi düşünmemek mi rahatsız ediyor... Sorun nedir anlayamadım.
Düşüncemi neye göre karar verdiğini anlamadım ama yorum tabi ki yapabilirsin yorum yap diye konu açıyoruz ve benim gibi düşünüp düşünmediğin de beni hiç alakadar etmez. Çünkü düşünce özgürlüğü var ve seni sevip sevmediğim fark etmeksizin senin düşüncene, sana ve varlığına saygı göstermek zorundayım. Sadece o kadar cellalenerek konuşuyorsun ki ne demek istediğimi anlamamışsın bile. Demek istediğim şey ilgili bölüm ve bölüm dışı konularda siyaseti çok sevdiğin ve kendini tutamadığın için siyaset bölümünü üzerine yapacağım dedim. Neyse dostum boşverelim, senin sıcaklığını soğutmayalım. Devammmm

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Ben diyorum aga siyaset boş iş, zaten insanların üzerinde bir stres var bu tarz saçma kuruntular ile kafanızı yormayın. Hayat güzel, yaşamak gerek..

• Sevgi dolu
Reactions: BHA

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Tabi ki yasak yok ama; sporla ilgili 7'den 70'e herkesin ezbere bildiği ve genel olarak sevdiği, ülkenin kurucusu Atatürk'ün sözü varken yazılması tuhaf. RTE dediğim kişinin bu ülkenin Cumhurbaşkanı olduğunu biliyorum. RTE kendisinin de kullandığı bir kısaltma zaten, bunda bir sıkıntı yok bence.
Bir eser yapılacak malum kesim önce karşı çıkar, eser bitince de adı Atatürk olsun diye hemen isim babalığına soyunur. Farklı bir zihniyet anlamak mümkün değil.
Ha istedikleri isin olmayınca dünyanın en iyi tesisi yada eseri olsada hemen istemezük derler ve çamur atarlar.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Düşüncemi neye göre karar verdiğini anlamadım ama yorum tabi ki yapabilirsin yorum yap diye konu açıyoruz ve benim gibi düşünüp düşünmediğin de beni hiç alakadar etmez. Çünkü düşünce özgürlüğü var ve seni sevip sevmediğim fark etmeksizin senin düşüncene, sana ve varlığına saygı göstermek zorundayım. Sadece o kadar cellalenerek konuşuyorsun ki ne demek istediğimi anlamamışsın bile. Demek istediğim şey ilgili bölüm ve bölüm dışı konularda siyaseti çok sevdiğin ve kendini tutamadığın için siyaset bölümünü üzerine yapacağım dedim. Neyse dostum boşverelim, senin sıcaklığını soğutmayalım. Devammmm

Yanlış anlamayın ama bu haberin siyasi bir özelliği bile yok benim gözümde. Sözcü gazetesinin günlük Hükümete sallama haberlerinden birisi bence. Nerden ne buluruz nereye sararız diye. Atatürk isminden kim rahatsız olacak bu ülkede ? Ama oraya bir Cumhurbaşkanı sözü koymak rahatsız ediyor.

Bakın benim yaşadığım şehirde benim bildiğim 3 tane Atatük Heykeli var. ( Belki dahada fazladır. ) Atatürk ilk okulu var. Atatürk Ortaokulu var Atatürk lisesi var. Atatürk caddesi var. Atatürk bulvarı var Atatürk parkı var Atatürk meydanı var. Atatürk piknik alanı var ,Atatürk ormanıvar . Atatürk fidanlığı var. Atatürk yüzme havuzu var . Atatürk halk eğitim ve kültür merkezi var. Sonra Gazi Mustafa Kemal diye yukarda saydıklarımın benzeri şekilde parkı okulu lisesi caddesi vb aynı şekilde var. Sonra Mustafa Kemal Paşa diye gene yukarıda saydıklarımın benzerleri var.

Ya arkadaşım Atatürk'ü severiz sayarızda koskoca Türkiye'de Türk Coğrafyasında hiç mi önemli değerli isim çıkmadı başka veya isim kalmadı :( Halen yeni yapılacak tesislere binalara Atatürk adını koyun inatla başka isim vermeyin demek bana doğru gelmiyor açıkçası. Bunca 1000 yıllık tarihe sahip bir medeniyette isim mi yok. Bunca Şehit imiz gazimiz değerli komutanlarımız eski liderlerimiz yok mu. ( Adamlar Havuz açmış tamam eyw Atatürk adını vermiş ne güzel Ama bırakında içine 1 tane başka söz yazmaları bile rahatsız ediyor. )

Son düzenleme:

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Bence her yere şehitlerin ismi verilsin. Yeterince Atatürk Okulu, havuzu, köprüsü, caddesi, hastanesi var. Eski türk liderlerinin devletlerinin isimleri de verilsin. Tarihimizi de unutmayalım. Ama bu demek değildir ki ismi Atatürk olanların ismi başka bir şey yapılsın ;)