HEMSIRBEY112
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
3500 TL ye kamerası öncelikli olacak şekilde xaomi oneplus aklınıza hangi marka gelirse neyi önerebilirsiniz acilll plessss
Mi 10 lite mı mi not 9 pro myMi note 10 lite.
Mi 10 lite mı peki mi not 9 pro mı bu arada benim için ilk öncelik kamera sonra işlemci ve bataryaMi Note 10 Lite'ı öneririm, eğer biraz çıkabilirsen Mi 10 Lite 5G'ye(4K) bakmanı tavsiye ederim.
Mi Note 10 lite.Mi 10 lite mı mi not 9 pro my
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi 10 lite mı peki mi not 9 pro mı bu arada benim için ilk öncelik kamera sonra işlemci ve batarya
3500 TL ye kamerası öncelikli olacak şekilde xaomi oneplus aklınıza hangi marka gelirse neyi önerebilirsiniz acilll plessss
Mi Note 10 Lite öneririm3500 TL ye kamerası öncelikli olacak şekilde xaomi oneplus aklınıza hangi marka gelirse neyi önerebilirsiniz acilll plessss
Peki ben bir telefoncuya sordum da mi not 10 IMEI çakılmış garantisiz 3700 dedi kutusu açılmış alınır mı bu şekilde ben tam güvenemedim kutusu açılmış olması aklımı kurcalıyor..Mi Note 10 Lite öneririm
Bütçe 4k ya kadar da çıkabilirMi Note 10 lite.
Bütçe 3k dersen 9 pro.
Mi Note 10 zaten kamerası için alınır ama garantisiz IMEI çakılmış ben olsam almazdımPeki ben bir telefoncuya sordum da mi not 10 IMEI çakılmış garantisiz 3700 dedi kutusu açılmış alınır mı bu şekilde ben tam güvenemedim kutusu açılmış olması aklımı kurcalıyor..
4000'e çıkabiliyorsanız Mi 10 Lite öneririmBütçe 4k ya kadar da çıkabilir
Ne kadar süre beklerim tahmini bir de mi not 10 lite mı yoksa mi 10 lite mı ikisi arasında çok fark var mıRealme 7 serisini veya Mi 10T'yi bekleyin. Bekleyemiyorsanız Realme 6 Pro veya Mi Note 10 Lite.
Sanırım mi 10 lite iyi gibi peki not 9 pro bunlara göre kötü mü kalır kamera işlemci vs açısındanMi Note 10 zaten kamerası için alınır ama garantisiz IMEI çakılmış ben olsam almazdım
4000'e çıkabiliyorsanız Mi 10 Lite öneririm
Bunu çok diyen var mi 10 lite da diyen var benim ilk önceliğim kamera o yüzden hangisi daha iyidirmi note 10 lite