Türk.net

RICH4RD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkdaşlar Türk.net internet almayı düşünüyorum 4 mbps upload 30 küsür download veriyor 50 mbps internet her neyse bununla hem yayın yapıp hemde oyun oynanabilir mi çok ping girer mi

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
ping' in indirme ve yükleme hızıyla alakası yoktur. 4mbps uploud ile 720p yayın çok rahat açılır.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ve tt uploadları iki katına çıkardı, ekime kadar olması gerek 8mbps upload verirler.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bana niye 4 mb upload veriyor bunlar sende 50 mbps lik paketten kuşşanmıyor musun
35lik kullanıyorum, Türk telekom kısa süreliğine tt ve tt altyapısını kullanan herkesin upload hızlarını 2 katına çıkardı. Türknet genel olarak tt altyapısını kullandığı için upload hızlarını iki katına çıkardılar.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,785
Bende türknet kullanıyorum memnunum 85-95 arası mbps alıyorum 75 mbpslik pakette. İstersen bir aylık bedava kod vereyim win win olsun. Sende kazan bende kazanayım.

durgunke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik "turk.net/p/EGF95UE76GKS" şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum :)
hız testi.png

RICH4RD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik "turk.net/p/EGF95UE76GKS" şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum :) Ekli dosyayı görüntüle 114444
Bu paketi nasıl yapıyolar bana sadece 50 mbps yükseltiyolar

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,785
Senin altyapında türk telekom vardır türknet tt altyapısını kiralıyor ve verdiği bant genişliği kadar sana hız verebiliyor. Bu yüzden farklı bölgelerde farklı hız durumu ortaya çıkıyor.

RICH4RD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Senin altyapında türk telekom vardır türknet tt altyapısını kiralıyor ve verdiği bant genişliği kadar sana hız verebiliyor. Bu yüzden farklı bölgelerde farklı hız durumu ortaya çıkıyor.
Şu an maximum 4 mbps hız alabilicem upload olarak 10 ekimden itibaren 6-8 arası çıkabilirmiş öyle dediler

bughraan

Asistan
Reaksiyon puanı
68
turknetin altyapıları nasıl veya benim altyapı sorgulayabileceğim bi yer varmı

Phatix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Bak Türk Telekom kullanırsan böyle olur:
Screenshot_20200901-151711.png

RICH4RD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
turknetin altyapıları nasıl veya benim altyapı sorgulayabileceğim bi yer varmı
Türk.net sitesinden sorgulayabiliyosun veya arayıp alt yapın hakkında bilgi alabiliyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak Türk Telekom kullanırsan böyle olur:
Ekli dosyayı görüntüle 114455
Aynen öyle kardeşim aynı rezillik bende de var bugün itibariyle kurtuluyorum bu da türk telekomda ki son speed testim olsun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-01-15-23-11-18.png
    Screenshot_2020-09-01-15-23-11-18.png
    113.6 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:

durgunke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu paketi nasıl yapıyolar bana sadece 50 mbps yükseltiyolar
dostum 10 lira fazla vererek altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyorlar onun dışındaki tarifesi 35 mbps sanırım ayrıca ttde iken saha ekibinden bir arkadaş elindeki cihazla ölçüm yapmıştı ve maksimum 117 mbps destekliyor senin altyapın demişti türknet maksimum 88 verebiliriz demişti fakat birkaç aydır 95 mbps internet hızım oldu dediğim gibi genel olarak memnunum eğer sen de geçmeyi düşünürsen turk.net/p/EGF95UE76GKS bu link üzerinden abonelik işlemlerini başlatabilirsin ikimizde bir ay ücretsiz internet kazanabiliriz :)

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,785
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.

RICH4RD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
dostum 10 lira fazla vererek altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyorlar onun dışındaki tarifesi 35 mbps sanırım ayrıca ttde iken saha ekibinden bir arkadaş elindeki cihazla ölçüm yapmıştı ve maksimum 117 mbps destekliyor senin altyapın demişti türknet maksimum 88 verebiliriz demişti fakat birkaç aydır 95 mbps internet hızım oldu dediğim gibi genel olarak memnunum eğer sen de geçmeyi düşünürsen turk.net/p/EGF95UE76GKS bu link üzerinden abonelik işlemlerini başlatabilirsin ikimizde bir ay ücretsiz internet kazanabiliriz :)
Sıkıntı yok orasını hallederiz söyledim link olayını aradığı zaman halledicez umarım işime yarar ya 10 ekim itibari ile o upload yükselme olayından bende faydalanırsam iyi olur 6 falan alırım o zaman yayın yapmam gerek sadece yayına yeter de artar o upload fakat fps oyunu oynuyorum aynı zamanda oyunda ping girmemesi lazım yayın yaparken

durgunke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
üstelik tt saha ekibi telefon kablosunun rj11 şeffaf tırnaklı aparatı için benden tam 40 lira işlem ücreti aldı üstelik ne müşteri hizmetleri ne saha ekibindeki arkadaş bana ücret konusunda bilgi vermedi faturada öğrendim bunu o gün benim gözümde bitti tt ve türkneti araştırdım denemekten zarar gelmez diyerek kullanmaya başladım aylardır memnunum çok şükür

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,785
Madem 1 ay bedavadan ilk bahseden olduk kodumuzu da verelim de faydalanırsın.

QUO88YI28HHD

durgunke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sıkıntı yok orasını hallederiz söyledim link olayını aradığı zaman halledicez umarım işime yarar ya 10 ekim itibari ile o upload yükselme olayından bende faydalanırsam iyi olur 6 falan alırım o zaman yayın yapmam gerek sadece yayına yeter de artar o upload fakat fps oyunu oynuyorum aynı zamanda oyunda ping girmemesi lazım yayın yaparken
inşallah dilediğin gibi olur dostum hayırlı olsun şimdiden inanır mısın bu sabah 80 gblik oyunu bir buçuk iki saate indirdim çok başka bir duygu ya :D

RICH4RD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Madem 1 ay bedavadan ilk bahseden olduk kodumuzu da verelim de faydalanırsın.
Fazladan kod verebiliyoz mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah dilediğin gibi olur dostum hayırlı olsun şimdiden inanır mısın bu sabah 80 gblik oyunu bir buçuk iki saate indirdim çok başka bir duygu ya :D
Benim alt yapı adam gibi bişey olsaydı da biraz daha verim alabilseydim her neyse tt den kat kat iyi yine