Şöyle bir sıkıntı var ven mobil yayın yapıcam mobil oyunlar oynayacağım ondan dolayı ve online oyunlarping indirme yükleme hızıyla alakası yoktur. 4mbps uploud ile 720p yayın çok rahat açılır.
Türk telekom kullanıyorum 0.50 mbps veriyor şu an türk.net iyi değil miVe tt uploadları iki katına çıkardı, ekime kadar olması gerek 8mbps upload verirler.
2 aydır kullanıyorum memnunum.Türk telekom kullanıyorum 0.50 mbps veriyor şu an türk.net iyi değil mi
Sen türk telekom mu kullanıyosun bronben türk telekomdan memnun olan insan görmedim hiç2 aydır kullanıyorum memnunum.
Türknet kullanıyorum.Sen türk telekom mu kullanıyosun bronben türk telekomdan memnun olan insan görmedim hiç
Bana niye 4 mb upload veriyor bunlar sende 50 mbps lik paketten kuşşanmıyor musunTürknet kullanıyorum.
35lik kullanıyorum, Türk telekom kısa süreliğine tt ve tt altyapısını kullanan herkesin upload hızlarını 2 katına çıkardı. Türknet genel olarak tt altyapısını kullandığı için upload hızlarını iki katına çıkardılar.Bana niye 4 mb upload veriyor bunlar sende 50 mbps lik paketten kuşşanmıyor musun
Bu paketi nasıl yapıyolar bana sadece 50 mbps yükseltiyolarben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik "turk.net/p/EGF95UE76GKS" şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorumEkli dosyayı görüntüle 114444
Şu an maximum 4 mbps hız alabilicem upload olarak 10 ekimden itibaren 6-8 arası çıkabilirmiş öyle dedilerSenin altyapında türk telekom vardır türknet tt altyapısını kiralıyor ve verdiği bant genişliği kadar sana hız verebiliyor. Bu yüzden farklı bölgelerde farklı hız durumu ortaya çıkıyor.
Türk.net sitesinden sorgulayabiliyosun veya arayıp alt yapın hakkında bilgi alabiliyosunturknetin altyapıları nasıl veya benim altyapı sorgulayabileceğim bi yer varmı
Aynen öyle kardeşim aynı rezillik bende de var bugün itibariyle kurtuluyorum bu da türk telekomda ki son speed testim olsunBak Türk Telekom kullanırsan böyle olur:
Ekli dosyayı görüntüle 114455
dostum 10 lira fazla vererek altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyorlar onun dışındaki tarifesi 35 mbps sanırım ayrıca ttde iken saha ekibinden bir arkadaş elindeki cihazla ölçüm yapmıştı ve maksimum 117 mbps destekliyor senin altyapın demişti türknet maksimum 88 verebiliriz demişti fakat birkaç aydır 95 mbps internet hızım oldu dediğim gibi genel olarak memnunum eğer sen de geçmeyi düşünürsen turk.net/p/EGF95UE76GKS bu link üzerinden abonelik işlemlerini başlatabilirsin ikimizde bir ay ücretsiz internet kazanabilirizBu paketi nasıl yapıyolar bana sadece 50 mbps yükseltiyolar
Performanstan çok memnunsun dimi
https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ buradan sorgulayabilirsinturknetin altyapıları nasıl veya benim altyapı sorgulayabileceğim bi yer varmı
Sıkıntı yok orasını hallederiz söyledim link olayını aradığı zaman halledicez umarım işime yarar ya 10 ekim itibari ile o upload yükselme olayından bende faydalanırsam iyi olur 6 falan alırım o zaman yayın yapmam gerek sadece yayına yeter de artar o upload fakat fps oyunu oynuyorum aynı zamanda oyunda ping girmemesi lazım yayın yaparkendostum 10 lira fazla vererek altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyorlar onun dışındaki tarifesi 35 mbps sanırım ayrıca ttde iken saha ekibinden bir arkadaş elindeki cihazla ölçüm yapmıştı ve maksimum 117 mbps destekliyor senin altyapın demişti türknet maksimum 88 verebiliriz demişti fakat birkaç aydır 95 mbps internet hızım oldu dediğim gibi genel olarak memnunum eğer sen de geçmeyi düşünürsen turk.net/p/EGF95UE76GKS bu link üzerinden abonelik işlemlerini başlatabilirsin ikimizde bir ay ücretsiz internet kazanabiliriz![]()
inşallah dilediğin gibi olur dostum hayırlı olsun şimdiden inanır mısın bu sabah 80 gblik oyunu bir buçuk iki saate indirdim çok başka bir duygu yaSıkıntı yok orasını hallederiz söyledim link olayını aradığı zaman halledicez umarım işime yarar ya 10 ekim itibari ile o upload yükselme olayından bende faydalanırsam iyi olur 6 falan alırım o zaman yayın yapmam gerek sadece yayına yeter de artar o upload fakat fps oyunu oynuyorum aynı zamanda oyunda ping girmemesi lazım yayın yaparken
Fazladan kod verebiliyoz muMadem 1 ay bedavadan ilk bahseden olduk kodumuzu da verelim de faydalanırsın.
Benim alt yapı adam gibi bişey olsaydı da biraz daha verim alabilseydim her neyse tt den kat kat iyi yineinşallah dilediğin gibi olur dostum hayırlı olsun şimdiden inanır mısın bu sabah 80 gblik oyunu bir buçuk iki saate indirdim çok başka bir duygu ya![]()
Kodları sadece yeni aboneler kullanabiliyor.Fazladan kod verebiliyoz mu