Yıllardır düşük sistem gereksinimli oyunları araştırıyorum. Kullandığım bilgisayarı 2007'de aldık. Hala kullanıyorum ve düşük sistem isteyen oyunların çoğunu bilirim.Uzun zamandır düşük sistemli oyunlar arıyorum.
Minecraft,Cs-1.6 gibi oyunları oynamaktan sıkıldım.
Hikayeli oyunları sevmem açıkçası.(Online ya da Co-Op olursa başka.)
Adam destan yazmış.Başka oyun yok.Yıllardır düşük sistem gereksinimli oyunları araştırıyorum. Kullandığım bilgisayarı 2007'de aldık. Hala kullanıyorum ve düşük sistem isteyen oyunların çoğunu bilirim.
Öneriler:
1) League of Legends [700 saat]
2) Garry's Mod [350 saat]
3) Mound and Blade:Warband [60 saat]
4) Terraria [50 saat]
5) Metin2 [150 saat]
6) Brawlhalla [20 saat]
7) Papers, Please [10 saat]
8) Legend Online [100 saat]
9) Don't Starve [50 saat]
10) Portal [20 saat]
11) Unturned [50 saat]
12) Half-Life 2 [50 saat]
13) Undertale [10 saat]
14) The Expendabros [50 saat]
15) Transformice [50 saat]
Yanlarına kaç saat oynadığımıda yazdım. Oyunlardan herhangi birini denemek istersen beraber oynayabiliriz;
Discord: ichbinmirac#5909
tecrübe knk :d bilgisayarla oynamayı severim. oyunlar eski olsa bileAdam destan yazmış.Başka oyun yok.
Bendede 10 yıllık PC vardı ama para yoktu.Hep CS1.6 oynadım ve eğlendim.tecrübe knk :d bilgisayarla oynamayı severim. oyunlar eski olsa bile
Anlaşılan sisteminde çok yer yok.Galiba RAM düşük.Kimse team fortress 2 den söz etmemiş üzüldüm ?
Para olsa sistemi yükseltir.The walking dead çok iyidir ilk 2 sezonunu oynarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fall guys oynayabilirsin
hitman e5450 gt1030 8 ram 900 p dr kac fps alirim?Assasin creedin ilk birkaç oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hitman 1 şuan epic ganesde bedava fazla sistemde istemiyor oynamanı tavsiye ederim