"Asla Yemem" Dediğiniz Yemekler

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,915
Çocukken kereviz yemeğinin bırakın tadını, kokusunu bile sevmezdim. Şimdi ise kereviz hastasıyım. Hele çorbasına bayılıyorum.

Kırmızı et asla yemem, tavuk henüz başladım yemeye, balık ise sadece hamsi ve mezgit.

Bamya, eh işte, olmasa aramam, olsa yerken keyif almam, sırf vitaminini alayım diye yerim.

Favori yemeğim ise, nohut. Nohutun içinde bulunduğu bir yemeğin kötü olma ihtimali yoktur benim için (etsiz olması şartıyla). :)

Sizin sevmediğiniz, asla yemem dediğiniz yemekler var mı?

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Yemedigim yemek yok... aslında yapmadan yapmaya fark ediyor örneğin anam eskiden bamya yapardı kızartmadan yapardı Ağzımda sünerdi hiç hoşuma gitmiyordu sonra annem kızartıyor.. ve farklı bişeyler daha yapıyor.. şimdi anama diyorum evlenirsem eşimede öğret.. ?

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Çocukken kereviz yemeğinin bırakın tadını, kokusunu bile sevmezdim. Şimdi ise kereviz hastasıyım. Hele çorbasına bayılıyorum.

Kırmızı et asla yemem, tavuk henüz başladım yemeye, balık ise sadece hamsi ve mezgit.

Bamya, eh işte, olmasa aramam, olsa yerken keyif almam, sırf vitaminini alayım diye yerim.

Favori yemeğim ise, nohut. Nohutun içinde bulunduğu bir yemeğin kötü olma ihtimali yoktur benim için (etsiz olması şartıyla). :)

Sizin sevmediğiniz, asla yemem dediğiniz yemekler var mı?
Ispanak yemekleri.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,787
Çocukken yediğim ve bir kurban günü temizlendiğini gördükten sonra yemeyi bıraktığım munbar dolması halen yemem.

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Ben Yumurta yiyemiyorum.Şaka falan değil.Alerjim falan da yok.Ama 6 yaşından sonra hiç yemedim.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Bamya, kereviz, midye, kokoreç, işkembe, kelle paça, şırdan, mumbar, domuz eti.. yazarken kusacak gibi oldum.

Düzenleme: Balık dışında tüm deniz ürünleri (kalamar, yengeç, karides, ahtapo.. öğğk)

Son düzenleme:

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,787
mantar mı :oops: ilk defa görüyorum mantar sevmeyen
Mesaj otomatik birleştirildi:

mumbar ve şırdan, ben şeklini görünce midem bulanıyor, millet bayıla bayıla yiyor.
Aynen mumbar ve şırdan katılıyorum bir de midyeyi ekleyeyim buna.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,810
Zamanında annem sevmediğim bir yemek yaptığı zaman yemem dersem masadan kalkabilirsin, acıktığın zaman bu yemek var başka yok derdi. El mahkum sevmeden yerdim. Bu kişiliğime bir artı kattı. Artık sevmediğim bir şey bile olsa önüme gelirse yerim. Kereviz, yeşil fasulye, bulgur pilavı, patates haşlama.. Kimi insanın kuru ekmeğe muhtaç olduğu bu zamanda yemeğe burun kıvırmak ahlaki bir davranış değil.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,787
Yemek seçen kişi askerde aç kalır zaten. Bu er olsanda yedek subayda olsan aynı.

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,231
Asla yemem dediğim. Domuz etli tüm yemekler. Ve çiğ balık bulunan tüm yemekler. (Bazıları çiğ balığa ön yargıyla yaklaştığını sanabilir. Normal balık bile bazen midemi bulandırıyor.)

Reaksiyon puanı
10,549
Ot yemekleri ve sakatatları sevmem. Alternatif varken elbette yemem.

Yeşil mercimek yemeği ve karnıyarığa bayılırım. ımımımım bahsedenler olmuş acıktım resmen ? ?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,927
5 yaşımdan beri zeytin yemiyorum hayatımda sadece birkere yedim

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,915
bizim akraba var bir tane, soğanı çiğden yer, ama yemeğe koymayacaksın, asla yemez. o da öyle bir cins.