Zaten a50 ye sadece note 10 lite da 2350 teklif veriyor diğer telefonlarda 1200 veriyor çok saçma.Note 10 lite alınır. Gayette güzel cihazdır. Özellikle kalemli telefon arıyorsanız daha uygunu yok. ama a50 telefonunuzu değişime vereceğinize normal bir telefoncuda daha iyi fiyata satarsınız. Samsungun verdiği teklif inceleme olmadan sonra iniyor o fiyat.
Öneri isteyenlere işinizi görür yeterlidir tarzı şeyler söylemeyin artık. Masraf yapıp yapmayacağına bırakınız öneri isteyenler karar versin. Siz beklentiler doğrultusunda önerinizi sunarsınız. parasını nasıl harcayacağına o karar verir. Bu ara bu tür şeyleri fazla görmeye başladıma 50 zaten yeterli bir cihaz ışınızı görüyorsa boşa neden masraf edesiniz şayet millet vekili veya bir ceo değilseniz o kadar
Aynen bütçesi varsa değiştirsin.İnsan yeni birçey aldığı zaman mutlu olur.Bırak biraz mutlu olsun.Öneri isteyenlere işinizi görür yeterlidir tarzı şeyler söylemeyin artık. Masraf yapıp yapmayacağına bırakınız öneri isteyenler karar versin. Siz beklentiler doğrultusunda önerinizi sunarsınız. parasını nasıl harcayacağına o karar verir. Bu ara bu tür şeyleri fazla görmeye başladım
A50 den geçeceksen S10 lite a geçmeni tavsiye ederim.Merhabalar. Kullanmış olduğum galaxy a50 telefonum değişim kampanyasında 2350tl ediyor size a50 yi verip galaxy note 10 lite alınır mı?
Note 10 Lite a indirim yapıyorlarmış.A50 den geçeceksen S10 lite a geçmeni tavsiye ederim.
Öyle bile olsa Exynos 9810 a bulaşmazdım.Note 10 Lite a indirim yapıyorlarmış.
s10 lite da a50 ye 1200 tl veriyorlar.A50 den geçeceksen S10 lite a geçmeni tavsiye ederim.
ne yazacağıma siz mi karar verceksiniz bakim yetkili misin hayır soruyu oku öyle cevap yaz forumun sahibi falan mı zannediyorsun kendini ne bu tavirÖneri isteyenlere işinizi görür yeterlidir tarzı şeyler söylemeyin artık. Masraf yapıp yapmayacağına bırakınız öneri isteyenler karar versin. Siz beklentiler doğrultusunda önerinizi sunarsınız. parasını nasıl harcayacağına o karar verir. Bu ara bu tür şeyleri fazla görmeye başladım
soru bu evet gerekli yada hayır bence işinzi görüyorsa kalsın bu sorunun cevabı budur sabah sabah nerden çıktınsize a50 yi verip galaxy note 10 lite alınır mı?
bu arada öneri illaki pozitif olmaz tabiki insanlar istedikleri gibi paralarını harcalar sebep çünkü kendi parası insanlar istediğni yazar sebeb forum burası eleştirmek için eleştirme mantıklı yorum yapÖneri isteyenlere işinizi görür yeterlidir tarzı şeyler söylemeyin artık. Masraf yapıp yapmayacağına bırakınız öneri isteyenler karar versin. Siz beklentiler doğrultusunda önerinizi sunarsınız. parasını nasıl harcayacağına o karar verir. Bu ara bu tür şeyleri fazla görmeye başladım
? ? ? ? Sabah sabah beni güldürdünüz.ne yazacağıma siz mi karar verceksiniz bakim yetkili misin hayır soruyu oku öyle cevap yaz forumun sahibi falan mı zannediyorsun kendini ne bu tavir
soru bu evet gerekli yada hayır bence işinzi görüyorsa kalsın bu sorunun cevabı budur sabah sabah nerden çıktın
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada öneri illaki pozitif olmaz tabiki insanlar istedikleri gibi paralarını harcalar sebep çünkü kendi parası insanlar istediğni yazar sebeb forum burası eleştirmek için eleştirme mantıklı yorum yap
şuan bende gülüyorum? ? ? ? Sabah sabah beni güldürdünüz.