OooKiiKiiKii
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 17
Merhaba SDN halkı. Başlıktanda gördüğünüz gibi "CS:GO'da bir hesaptan VAC yersem, diğer hesaptan da yermiyim?" sorusunu cevaplarsanız mutlu olurum.
Hayır, yemezsiniz. O yediğiniz kalıcı ban sadece o hesap için geçerli.Merhaba SDN halkı. Başlıktanda gördüğünüz gibi "CS:GO'da bir hesaptan VAC yersem, diğer hesaptan da yermiyim?" sorusunu cevaplarsanız mutlu olurum.
TeşekkürlerHayır yemezsiniz. O yediğiniz kalıcı ban sadece o hesap için geçerli.
hangi yönetici?Aynı IP üzerinden giriş yaptığın gözüküyor. Fakat yönetici 2. hesapta da aynı hataya düşecekmisin diye seni izler. Çift hesap ban yemezsin. Kendimden biliyorum.
+1hangi yönetici?
steam cs go ayarlarına gir ordan açılış parametlerine şunu ekleTeşekkürlerprime olan hesabımı riske atmadan hilelerin ne olup olmadığını öğrenmek istemek için sormuştum, cevabınız için teşekkürler
-insecure
Tabii canım tabiii. Kesin hilelerin ne olduğunu öğrenmek için sormuşsunuzdur.Teşekkürlerprime olan hesabımı riske atmadan hilelerin ne olup olmadığını öğrenmek istemek için sormuştum, cevabınız için teşekkürler