Qcy T5 hakkında sorularım var

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
- Qcy T5 bugün alime geçti aliexpress den aldım. Kullanma kitapçığında mono mode ve stereo var bunlar değişiyor mu? Nasıl değiştireceğim?
- Pil sürekli kullanımda 3 saat gitti içinden %100 ile çıktı. Pil ömrü nasıl?
- kablosuz kulaklıklar da pili nasıl koruyabiliriz?
- Kulaklığı tamamen nasıl kapatacağım?

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Tam 3 saat microsoft teams'den görüşme yaptım ve 2.30 saat müzik dinledim ve şarj bitti. Pil ömrü gayet iyi.

Kulaklıkları kutuya koyduğunuzda kapanıyor. Kutu yanınızda değilse sağ kulaklığa (8 veya 10 saniyeydi tam hatırlamıyorum) basılı tutun, ışıklar söndüğünde kapanır.

Ömrünü uzatmak için kutuyu şarj ederken kulaklıklar içinde durmasın
Ayrıca kutudan çıkan orijinal kabloyla şarj edin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Tam 3 saat microsoft teams'den görüşme yaptım ve 2.30 saat müzik dinledim ve şarj bitti. Pil ömrü gayet iyi.

Kulaklıkları kutuya koyduğunuzda kapanıyor. Kutu yanınızda değilse sağ kulaklığa (8 veya 10 saniyeydi tam hatırlamıyorum) basılı tutun, ışıklar söndüğünde kapanır.

Ömrünü uzatmak için kutuyu şarj ederken kulaklıklar içinde durmasın
Ayrıca kutudan çıkan orijinal kabloyla şarj edin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler.
Hocam kutuya koydum 10-15 dakika da %60 oldu. Yeşil kırmızı yanmaya başladı. Hatalı mi?

Meyvuz0561

Asistan
Reaksiyon puanı
94
1 Bu modları ilk sizden duydum benim bildiğim oyun modu var sadece
2- 5 6 saat dizi izlemişliğim var 3 saat çok az full seste mi kullandınız?
3- Kutunun şarjı tam olarak bittiğinde şarja koyuyorum, tam olarak dolduğunda çıkarıyorum.
4- Kutunun şarjı varsa kulaklıkların bluetooth bağlantısı kesiliyor oto kapanıp şarj oluyorlar.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Başlangıçta şarjının ne durumdaydı ?
%100 idi kullandım %10 oldu. Kutuya koydum 10-15 dakika sonra %60 olmuş. Sonra kırmızı yeşil yanıyor sürekli. Bağlantı için diye düşünüyorum. Yani bağlantı moduna geçiyor telefona bağlanıyor.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
%100 idi kullandım %10 oldu. Kutuya koydum 10-15 dakika sonra %60 olmuş. Sonra kırmızı yeşil yanıyor sürekli. Bağlantı için diye düşünüyorum. Yani bağlantı moduna geçiyor telefona bağlanıyor.
Kutuyu şarj edin sonra yine deneyin.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Kutuyu şarj edin sonra yine deneyin.
Şimdi kulaklıklar kutuya bağlı tamamen şarj ettim. %100 oldu. Büyük ihtimalle kulaklıklar ın ilk şarjı kutudan olunca tam etmiyor olabilir. Şimdi test edeceğim. Birde kulaklıkları kutuya koyunca otomatik şarj oluyor. Kapatmaya gerek yok sanırsam?

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Şimdi kulaklıklar kutuya bağlı tamamen şarj ettim. %100 oldu. Büyük ihtimalle kulaklıklar ın ilk şarjı kutudan olunca tam etmiyor olabilir. Şimdi test edeceğim. Birde kulaklıkları kutuya koyunca otomatik şarj oluyor. Kapatmaya gerek yok sanırsam?
Açık şekilde hiç denemedim hocam.
Yine de kapalı tutun kapağı.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Şarj döngüsüne başlaması lazım idi sanırım o yüzden ilkte böyle yaptı

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Açık şekilde hiç denemedim hocam.
Yine de kapalı tutun kapağı.
Hocam birde kutuya kapatmadan koyunca şarj oluyor dolduğunda açık kalıyor normal mi?
Kapatıp koyduğumda şarj oluyor açılmıyor doğru mu?

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Hocam birde kutuya kapatmadan koyunca şarj oluyor dolduğunda açık kalıyor normal mi?
Kapatıp koyduğumda şarj oluyor açılmıyor doğru mu?
İlk dediğiniz normal.
Kapatıp koymanıza gerek yok, kutuya koyunca kapanıyor zaten.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben kutuya koyunca kapanmıyor anca Bluetooth ile bağlantısını kesiyorum öyle şarj oluyor

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Kulaklıklar, kutuya konduğu an kulaklıklar kapanır(kutunun şarjı varsa) yani kutu kapağıyla alakası yoktur. Kulaklıklar 1 saat civari sürede şarj olur.
Benim kulaklık bozuk herhalde. Şarj kutusuna koyuyorum. Şarj etmiyor. Sarj kutusunu şarj a bağlıyorum. 2 tane yeşil ışık yanıyor. Yani şarjı dolu. Garip bir ürün. İnsanlar haklı imiş full + full sorunlu ürün

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Benim kulaklık bozuk herhalde. Şarj kutusuna koyuyorum. Şarj etmiyor. Sarj kutusunu şarj a bağlıyorum. 2 tane yeşil ışık yanıyor. Yani şarjı dolu. Garip bir ürün. İnsanlar haklı imiş full + full sorunlu ürün
Sizin sorun yaşamanız ürünün sorunlu olduğu anlamına gelmez. 3 aydır kullanıyorum ve memnunum. Mümkünse iade edin.

Düzenleme: Reset atıp tekrar deneyin.

Meyvuz0561

Asistan
Reaksiyon puanı
94
1 sene önce çıkmış model alınmaz artık, keşke yeni çıkan model olan T5 Pro yu alsaydınız ben T5İ satıp pro modelini sipariş vermeyi düşünüyorum. Para iadesi alabilirseniz alın ki alabileceğinizi zannetmiyorum hijyenik açıdan kabul edilmeyecek.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
1 sene önce çıkmış model alınmaz artık, keşke yeni çıkan model olan T5 Pro yu alsaydınız ben T5İ satıp pro modelini sipariş vermeyi düşünüyorum. Para iadesi alabilirseniz alın ki alabileceğinizi zannetmiyorum hijyenik açıdan kabul edilmeyecek.
Aliexpressden aldım :(

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bende de aynı sorun kutu şarj oldu kulaklık kutuya koyunca kapanmıyor Bluetooth basılı tutup kapattım hâlâ şarj olmuyor takıyorum %10 kaldı şarj diyor.Reset nasıl atıyoruz peki ?

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Bende de aynı sorun kutu şarj oldu kulaklık kutuya koyunca kapanmıyor Bluetooth basılı tutup kapattım hâlâ şarj olmuyor takıyorum %10 kaldı şarj diyor.Reset nasıl atıyoruz peki ?
Bluetooth telefona bağlı iken unut diyoruz. Kulaklıkları tamamen kapatıyoruz. Kapalıyken 15 saniye kadar basılı tutuyoruz. 3 defa sarı ışık yanınca bırakıyoruz resetlenmiş oluyor.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bluetooth telefona bağlı iken unut diyoruz. Kulaklıkları tamamen kapatıyoruz. Kapalıyken 15 saniye kadar basılı tutuyoruz. 3 defa sarı ışık yanınca bırakıyoruz resetlenmiş oluyor.
Resetleme yaptım şimdi şarj olmaya başladı ama temazssızlık yapıyor bende kutu çünkü elimle düzeltmeden ışığı yanıp şarj olmuyor.Kulaklık güzel ama kutusu dandikmiş

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Bende pek bir sıkıntı yok şuan. Kutunun şarjı az olduğunda kutuya koyduğunuz kulaklık otomatikman kapanıp şarj olmuyor. Elinizle kapatmanız lazım. Bu kronik bir sorunmuş. Ben pil ömründen gayet memnunum. Bağlantı hızı çok iyi, kulağınıza takana kadar bağlanıyor. Sadece kutu içerisindeyken ışıklandırmayıa pek anlamış değilim. İçindeyken kırmızı, yeşil veya ışık yanmamasının anlamını biri açıklayabilirse sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bazen tek kulaklık takılı diğeri kutudayken yaklaşık 45-50 saniyede bir ötüyor. 3 defa yaşadım bunu. Neden olabilir?

Kullanım kılavuzundaki bilgiler çok yetersiz.

Bir de kulaklık uzun sure kullanımda çok az azalıyor, sonra aniden hızlıca düşüşe geçiyor.

Meyvuz0561

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Bende pek bir sıkıntı yok şuan. Kutunun şarjı az olduğunda kutuya koyduğunuz kulaklık otomatikman kapanıp şarj olmuyor. Elinizle kapatmanız lazım. Bu kronik bir sorunmuş. Ben pil ömründen gayet memnunum. Bağlantı hızı çok iyi, kulağınıza takana kadar bağlanıyor. Sadece kutu içerisindeyken ışıklandırmayıa pek anlamış değilim. İçindeyken kırmızı, yeşil veya ışık yanmamasının anlamını biri açıklayabilirse sevinirim.

Bu arada bazen tek kulaklık takılı diğeri kutudayken yaklaşık 45-50 saniyede bir ötüyor. 3 defa yaşadım bunu. Neden olabilir?

Kullanım kılavuzundaki bilgiler çok yetersiz.

Bir de kulaklık uzun sure kullanımda çok az azalıyor, sonra aniden hızlıca düşüşe geçiyor.
Kulaklıklar kutudayken kırmızı yanıyorsa şarj oluyor yeşilse şarj olmuş.

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Kutunun şarjı olmadığından kulaklıklar kapanmıştır veya kulaklıkların şarjı yoktur.
Çözdüm olayı. Kulaklıkların şarjı full dolunca yeşil yanıyor. Ama 1 dakika boyunca. Kılavuzda yazıyordu kendim de test ettim. Eğer kutuya koyduğunuzda birisi kırmızı birisi yeşil(veya yanmıyorsa) yanıyorsa kırmızı şarj oluyor diğeri de full şarj olmuş demektir. Kulaklıktan memnunum. Genelde 1.5-2 saat kullanıp kutuya koyuyordum. En az %90 ı görüyordum. Fakat geçenlerde hiç kutuya koymadan uzun süre kullandım ve uzun süre şarjın çok yavaş azalıp sonradan hızlı bir şekilde düştüğünü farkettim. Şuan kulaklıklar full dolu, kutuyu da şarja taktım. %80 seviyelerinde müzik açıp dinleme süresini test edeceğim. Buraya yazarım.

MG4446

Profesör
Reaksiyon puanı
1,257
Resetleme yaptım şimdi şarj olmaya başladı ama temazssızlık yapıyor bende kutu çünkü elimle düzeltmeden ışığı yanıp şarj olmuyor.Kulaklık güzel ama kutusu dandikmiş
Konuyla alakasiz ama 2 saat önce forumda yeni konu actim hâlâ herkese acik paylasilmadan once onay bekliyor yaziyor ne yapmam gerek?