Sevdiğini Rüyanda Görmek ?

MSefaB

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar selam ben son 2 3 gün içinde taa 8. sınıfdan beri sevdiğim birini görüyorum
o beni seviyor mu bilmiyorum fakat son günlerde daha sık rüyamda görmeye başladım
eskiden görüyordum fakat bu kadar çok sık değil .
Sizce bu neyin ifadesi olabilir.
(11. SINIFIM)

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,787
Bilinçaltının yansıması sadece sevdiğini gerçek hayatta görmek istiyorsun belki de sevdiğini söylemek istiyorsun. Sevdiğini söyleyememişsin utanıp bunu da bastırmışsın bugüne kadar biraz da ergenliğin etkisi ile görüyorsun rüyanda. Çok bir anlam yükleme yani. Rüya yorumlarına da aldırma sonuçta her rüyaya bir anlam biçmişler ama dedikleri hiç tutmuyor gerçek hayatta.

Reaksiyon puanı
10,549
Sevdiğimi rüyamda görmekten ziyade. Rüyamda gördüğümü seviyorum. Sanırım benim olay daha zor.
Ortaokulda sınıftaki kızlardan birini rüyamda yanağından öptüğüm için kıza aşık olmuştum. ??

En iyisi sende koş peşinden. Ya hakk diyip cenk meydanına atla ve rakiplerini bertaraf edip, kızı kap.

Bu neyin ifadesi olabilir demişsin, ergenlikle birlikte testosteron hormonlarının artması sonucu gelişmeye başlayan organlardan kaynaklı bir problem gibi. Büyüyünce geçer. [Yaşın]

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
832
Sevdiğimi rüyamda görmekten ziyade. Rüyamda gördüğümü seviyorum. Sanırım benim olay daha zor.
Ortaokulda sınıftaki kızlardan birini rüyamda yanağından öptüğüm için kıza aşık olmuştum. ??

En iyisi sende koş peşinden. Ya hakk diyip cenk meydanına atla ve rakiplerini bertaraf edip, kızı kap.
Aşk mı anlatıyorsun savaş mı anlamadım :D