- Reaksiyon puanı
- 2,000
240 %71'lik bir dilimLGSden kaç puan aldınız ? Ve yüzdelik diliminiz nedir ?
Yüzdelik diliminize göre gidebileceğiniz bir okul. Ne iyi ne de kötü.240 %71'lik bir dilim
Ya bitsin artik su okul birsey istemiorumYüzdelik diliminize göre gidebileceğiniz bir okul. Ne iyi ne de kötü.
LGSde baya kötü yapmışsınız. Artık iyi mi kötü mü muhabbetleri bitti. Sınavla yerleşemediysen sistem mecburen seni gidebileceğin yerel okula yerleştiriyorYa bitsin artik su okul birsey istemiorum
imamhatip' e sakın gitmeyin okul açılınca nakil aldırabiliyorsanız başka okula naklinizi aldırın.Ya bitsin artik su okul birsey istemiorum
Nedenimamhatip' e sakın gitmeyin okul açılınca nakil aldırabiliyorsanız başka okula naklinizi aldırın.
aynen öyle.Ben senin yerinde olsam imamhatipe gitmezdim duyduğuma göre öğrencileri ortamı vs. pek iyi değilmiş LGS de kötü yapmışsın fakat olan olmuş her şeyde bir hayır vardır
Hayir yok ole bi niyetim ya offf bsicamİmam olma veya ilahiyatta okuma niyetiniz varsa gidin tabii.
Cok kafam karisti ya ole diyinceGit güzel güzel okulunu oku. İstediğin mesleği olabiliyorsun. Burada yazılanlar kafa karıştırıyor ortamı çoğu okuldan iyidir.
neden?İyi bir rehberlik öğretmeni ile konuşmanı tavsiye ederim.
Sayısal sözel eşit ağırlık imam hatip okullarında da var.Cok kafam karisti ya ole diyince
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden?
Allah kurtarsın ne ya.d Sanki adam suç işlemiş hapse giriyorhocam biraz daha çalışsaydınız keşke din eğitimine karşı birey değilim ama eğitim akiltesi ortada ki şuan ağırlıklı olarak din eğitimi mi oluyor imam hatipte onuda tam bilmiyorum işin özeti allah kurtarsın
sana tskFelaket senaryolarına gerek yok. Müfredatı aşağıya bırakıyorum. Temel dersler ağırlıktadır.
Zaten yüzdelik diliminiz çok geniş bence 3. tercihe yerleştiniz diye dua etmeniz lazım. İmam hatipte okuyanlar illaha imam ya da din öğretmeni olmuyor. Zaten kalma durumu da artık olmadığı için daha çok istediğin mesleğin bölümüne çalışırsınız. Karamsar olmayın bu kadar, su akar yolunu bulur. Hayırlısı olsun.
kaydettim bunu ımamhatıpe gıdıcemFelaket senaryolarına gerek yok. Müfredatı aşağıya bırakıyorum. Temel dersler ağırlıktadır.
Zaten yüzdelik diliminiz çok geniş bence 3. tercihe yerleştiniz diye dua etmeniz lazım. İmam hatipte okuyanlar illaha imam ya da din öğretmeni olmuyor. Zaten kalma durumu da artık olmadığı için daha çok istediğin mesleğin bölümüne çalışırsınız. Karamsar olmayın bu kadar, su akar yolunu bulur. Hayırlısı olsun.
aga bılmıorum yaİlahiyat düşünmüyorsan meslek lisesine geç kesinlikle.
kalmak nedir agamHocam kusura bakmayın ama yüzdelik diliminiz iyi değil. Ya kalacaksınız ya da mesleki teknik liselerine gideceksiniz.
Meslek lisesi varsa öneririm.
son durum acıka yazılcam acıktan okuyucagımLGSden kaç puan aldınız ? Ve yüzdelik diliminiz nedir ?
e okula gırıcemKayıtlar hemen oluşturulmaz.
Kendine yazık edersin. En kötü okul bile açıktan iyidir bence.sana tsk
kaydettim bunu ımamhatıpe gıdıcem
aga bılmıorum ya
kalmak nedir agam
son d
son durum acıka yazılcam acıktan okuyucagım
Ekli dosyayı görüntüle 113516Bunedir
Daha e okula gırmıyor nası okuyak be hocam sen soleKendine yazık edersin. En kötü okul bile açıktan iyidir bence.