2008 Yılın en iyi PC oyunu: Left 4 Dead (Deneyeniniz Var Mı?)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
mrb. 2008 yılının en iyi oyunlarının ödüllendirildiği törende pc platformunun en iyi oyunu Left 4 Dead seçilmiş. forumda bu oyunla ilgili hiç başlık göremedim bugüne kadar. ben indirip oynamayı düşünüyorum. aranızda oyunu kurup oynayanlar var mı? varsa düşüncelerinizi öğrenmek isterim.:innocent:

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
oyun sierra nın yapmış oldugu bir oyun kurdum benim pcye ama yazıları geçtikten sonrası gelmedi ekran kartı kaldırmadı sierra yapmışsa güzeldir bencede..:)

Chimera Not : Mesaj içeriği düzenlenmiştir mesajlarınızın tamamını kalın karakterlerle yazmayınız.

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben demosunu oynadım ama beğenmedim iğrençti. Half life 2 gibi değil.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben internette oyun içi videolarını izledim. aksiyon dozu yüksek bir oyuna benziyor. ama konu çok alışıldık zombie avı. hem online hemde single player seçenekleri mevcut. fakat online oynamanın daha zevkli olduğu bir oyunmuş. ben indirmeye başladım. 4.46 GB. bir kurup denicem. ama bu tarz (zombiler, yaratıklar falan) oyunları pek sevmem.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bu akşam deneyeceğim ondan sonra kesin bir şey yazarım ama görüntü ve videoları gayet güzeldi

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
walla fps tarzı oyunları bir türlü oynuyamıyorum bendemi sorun var anlamadım. oyunun 10-15. dakikasında midem kalkıyor.

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynen biraz oynayınca bu türü oyunları mide bulantısı yapıyo.Böyle karanlık los ortamlarda gecen oyunları bir türlü sevemedim.(crysis in suyu mu cıktı o da kesmiyorsa cod5 var)

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
aynen biraz oynayınca bu türü oyunları mide bulantısı yapıyo.Böyle karanlık los ortamlarda gecen oyunları bir türlü sevemedim.(crysis in suyu mu cıktı o da kesmiyorsa cod5 var)

aynen yaa. ama COD5'i salla da, Crysis var CrysisWarhead vaar, COD4 bile daha güzeldir :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
aynen yaa. ama COD5'i salla da, Crysis var CrysisWarhead vaar, COD4 bile daha güzeldir :D

katılıyorum ama yeni oyunları da denemek de yarar var. unutmayalım ki, yaklaşık 2 sene öncesine kadar, bu isimlerini saydığınız oyunların hiçbiri yoktu...:wacko:

vuslat_____

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamamen online oyun üzerine düşülmüş ama single player da var ama çok kısa yapmışlar 5-yada 6 bölüm yapmışlar bitirmem 1 saatimi almadı monoton bi vampir avı... vidyo müzik hiç bişey yok. 5-6 bölüm tek düze vampir avlıyon ben hiç beğenmedim....

FarukAslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu oyunu ilk kez duydum ama cod4 ü tek gecerim...cod5 i pek sevmedim malesef.klasik 2. dünya savası:S

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Ya bunlar bittiyse yeni oyun arıyorsak ne yapacağız

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yeni deneme fırsatı buldum.. başlangıç vidyosu ve oyun çok hoşuma gitti.. belki de onboard ekran kartımda 1024'te oynayabildiğim içindir :) gerçi 800'e alsam kaymak gibi olacak ama...
galiba oyun daha çok multiplayer için yapılmış ama benim multi şansım olmadı.. tekli de çok hoşuma gitti..
takım halinde ilerliyorsun..bir zombi tepene çıkınca seni kurtarıyorlar..ayrıca ara ara sel gibi zombi akıyor üzerinize zevkli oluyor...farklı zombi çeşitleri var..patlayan tombul bir zombi var..sonra dili uzayan seni diliyle yakalayıp çatılardan çekmeye çalışan, kimyasal atık gibi zehirleyen falan ilginç yani..
bilmem belki de uzun süredir fps oynamadığım için beğenmişimdir.. suffering i anımsattı bana
denenmeye değer bir oyun

credo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resident Evil ve tarzı oyunlar her zaman ilgi alanıma girmiştir. Left4Dead de bunlardan biri. Geçenlerde kurdum oynadım biraz. Oyundaki zombiler Resident Evil'dekiler gibi miskin ve yavaş değil, aksine depar atarak üzerinize geliyolar :wheelchair: Bu da anlık da olsa paniklemenize neden olabiliyo çoğu zaman, çünkü üzerinize koşturan zombiler öyle 3-5 tane değil, sürüyle :mrgreen: Bi`keresinde zombileri haklarken shutgun'ımın mermisi bitti dipçikle girmek zorunda kaldım aynı anda da kaçıyorum tabi. Yanlışlıkla silahın dipçiği arabanın birine denk geldi ve araba alarm çaldı. Bunu duyan diğer zombi sürüsü de üzerime doğru koşmaya başladı ki, daha benim shutgun boş, vayy halime :mrgreen: Kısacası bu tarz oyun severler kaçırmasalar iyi olur. Ama keşke silah seçenekleri biraz daha geniş olsaydı.

mertlincoln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunun gibi Obscure diye oyun var.Oda güzel.Karakterler var 2 tane seçebiliyorsun ama arkadaşınlada oynuyorsun.Obir karakter oluyo sende.Arkadaşınla çok rahat oynuyosun.Ama o ps2'de daha güzel oluyo.Karakterlerin özellikleri var.Ona seçiyorsun.Ps2 ve yanında arkadaşın varsa çok güzel oluyo.Çok kısa değil tam tersi çok uzun.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Kısaca oyun multiplayer üzerine kurulmuş tek kişilik modu başlarda cok zevkli gelsede bir süre sonra tek düze çıkıyor oyun ve hep aynı şeyleri yapıyorsun ama sırf silah kullanımı için oynamaya değer

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Counter Strike tek kişilik modda ne kadar zevkli? Ama multiplayer olunca saatlerce oynanıyor, değil mi?
Left 4 Dead de öyle işte. CO-OP'un zevki anlatılmaz :D

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
left4deadot7.jpg

Kaynak: LEVEL Ocak 2009 sayısı

sakagibi09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir kaç bölüm oynadım , normal zombi oyunlarna istinaden , patlayan şişko zombi ve bi anda sel olup üzerinize yağan yüzlerce zombi konsepti hem değişik hem de eğlence katıyo oyuna :) Ayrıca bazı yerlerde yere sabitlenmiş ağır makinalı veriyor size o zombiler üzerinize saldırırken tam bir katliam yapabiliyorsunuz :D

ogame22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok büyük bi oyundu:)

ama ne yaıkki dvd bozuktu oynayamamıştım