Meriç Kılıç
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Neden her mesaja yanındayım atıyorsunuz ?Bu sorunu yazılım olabilir.
Benim mesajlarıma sevgi dolu atmayın lütfenBelki nereden biliyorsunuz sifirlanci bişey olmiyacaktir.
Bildirim trafiğine sebep oluyor,istemiyorum.Yorum hoş beğeniyorum seninkide doğru olabilir niye atıyorum atmayim.
Sistem çok kaplıyor ya.Daha öncede samsung kullandım.Sadece bunda bu sorun var.Sistem dosyaları diğer kısmında görünür. Sistemin kapladığı alan orada oluyor.
Sistem Dosyaları klasik bir Samsung geleneği Benim Samsung Tab2 im vardı Depolamanın yarısı onundu.Neyse ki sonra Custom Rom attımArkadaşlar ne kadar yer ayırırsam ayırayım bi türlü azaltamıyorum şu depolamayı.Es dosyadan taratıyorum diğer diye bi kısım 11gb kaplıyor.Ne olabilir?Nasıl boşaltılır
Nasıl attın? Atınca ne değiştiSistem Dosyaları klasik bir Samsung geleneği Benim Samsung Tab2 im vardı Depolamanın yarısı onundu.Neyse ki sonra Custom Rom attım![]()
Root + TWRP + LineageOS custom rom için bunlar gerekli (LineageOS yerine farklı Custom Romlar olabilir) Atınca tablet kullanılamaz haldeydi orijinal romundan dolayı değiştirince rahat rahat kullanmaya başladım.Nasıl attın? Atınca ne değişti