çözünürlük problemime yardım edecek var mı ?

Harunn.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Öncelikle merhabalar windows10 kuralı birkaç hafta oldu ve bir problemim var : Bilgisayarımın çözünürlüğü aslen 1366x768 olmasına rağmen ayarlarda bana sadece 1024x768 ve 800x600 seçeneklerini sunuyor driverlarım da güncel olmasına rağmen düzelmiyor şu an 1024x 768 kullanıyorum ve ekranın sadece %80 inini kullanabiliyorum oyun vs açılmıyor bile . Teyit etmek isteyenler için bilgisayarımın markası ve modeli Samsung R 540 Lütfen bi el atınn :/
Panel aynı Bu şekilde:
shit..PNG

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Öncelikle merhabalar windows10 kuralı birkaç hafta oldu ve bir problemim var : Bilgisayarımın çözünürlüğü aslen 1366x768 olmasına rağmen ayarlarda bana sadece 1024x768 ve 800x600 seçeneklerini sunuyor driverlarım da güncel olmasına rağmen düzelmiyor şu an 1024x 768 kullanıyorum ve ekranın sadece %80 inini kullanabiliyorum oyun vs açılmıyor bile . Teyit etmek isteyenler için bilgisayarımın markası ve modeli Samsung R 540 Lütfen bi el atınn :/
Panel aynı Bu şekilde:Ekli dosyayı görüntüle 113242
Ekran Kartı Driverini Sil Tekrar Kur

Harunn.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
denedim olmuyor :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekrar windows atsam düzelir mi acaba ?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,243
ha

hayır değil dizüstü

nasıl yapacağımı yazar mısın ?
Arama kısmına "Aygıt Yöneticisi" yazın. Çalıştırın ve "Görüntü Bağdaştırıcıları" sekmesini açın. Resmini atın.

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
GPU sürücüsü güncel değil. Ekran çözünürlüğündeki alternatif oranların gözükmemesi bu yüzden. Bileşeninize uygun güncel sürücüyü kurmalısınız.

Harunn.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
GPU sürücüsü güncel değil. Ekran çözünürlüğündeki alternatif oranların gözükmemesi bu yüzden. Bileşeninize uygun güncel sürücüyü kurmalısınız.
bu konuda fazla bilgiye ip değilim nereden yapacağımı yazabilir veya link bırakabilir misin :)

Arama kısmına "Aygıt Yöneticisi" yazın. Çalıştırın ve "Görüntü Bağdaştırıcıları" sekmesini açın. Resmini atın.
12324.PNG

Harunn.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Görünürde sorun yok. DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
ddu ile silmeyi denedim yeniden başlatııktan sonra aygıt yöneticisinde driver duruyo gözüküyo silmiyo galiba 2-3 kere denedim

elle silsem problem olur mu ?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,243
ddu ile silmeyi denedim yeniden başlatııktan sonra aygıt yöneticisinde driver duruyo gözüküyo silmiyo galiba 2-3 kere denedim

elle silsem problem olur mu ?
Eğer DDU ile silip sonra hâlâ var diyorsanız Windows Update arka planda sürücü kuruyor olabilir.

Harunn.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Eğer DDU ile silip sonra hâlâ var diyorsanız Windows Update arka planda sürücü kuruyor olabilir.
evet olabilir seçeneklerde onu iptal etme butonunu gördüm tehlikeli falan yazınca ellemedim :)

bi de öyle deneyeyim

yok aktif etmeme rağmen olmadı :/

Son düzenleme:

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
ddu ile silmeyi denedim yeniden başlatııktan sonra aygıt yöneticisinde driver duruyo gözüküyo
DDU'yu güvenli modda çalıştırın. Makine internete bağlıysa oturumu açtığınızda Update arka planda kendi algılayıp kurulum yapıyordur. Bunun olmaması için işinizi halledene dek güncelleştirmeleri erteleyebilirsiniz.