Alerji testinde neler var

Qenzi

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Arkadaşlar doktor dedi Alarko testi olacakmış im araştırdım asi testinde deriye 5 10 tane çizik atıp kontrol edilecek maddeleri döküyor larmis bundan kaçış yok arkadaşlar mecbur ama bide damardan kan örneği alacaklarmis arkadaşlar iğne olmaktan korkkan biriyim kan almamaları için ne yapmam gerek madem çok kan istiyorlar ben bı tarafını yanlışlıkla kesip kan örneği verebilir ama iğne olmaz lütfen iğne konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Böyle bir konuyu Realme ile nasıl ilişkilendirdiniz hayret ediyorum.
Alerji testi dedikleri gibi çizik açılıp açılan yere ilaç damlatılarak yapılıyor. Ayrıca kan testi de mecburi.
Kan aldıktan sonra çeşitli testlere sokuyorlar.
Bunun başka bir yolu yok mecburen yaptıracaksın.
Unutma ki alerji ilerleyen zamanlarda astıma çeviriyor aşılara ne kadar erken başlarsan senin için o kadar iyidir. O yüzden birkaç saniyelik bir şeyi gözünde çok da büyütme :)

Qenzi

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Böyle bir konuyu Realme ile nasıl ilişkilendirdiniz hayret ediyorum.
Alerji testi dedikleri gibi çizik açılıp açılan yere ilaç damlatılarak yapılıyor. Ayrıca kan testi de mecburi.
Kan aldıktan sonra çeşitli testlere sokuyorlar.
Bunun başka bir yolu yok mecburen yaptıracaksın.
Unutma ki alerji ilerleyen zamanlarda astıma çeviriyor aşılara ne kadar erken başlarsan senin için o kadar iyidir. O yüzden birkaç saniyelik bir şeyi gözünde çok da büyütme :)
Teşekkür ederim ilk önce sonrasında aşıdan korkuyorum nasıl yenebilirim diyeri ise yanlışlıkla realme secmisim özür dilerim ama shiftdelete bin şu konu dişini biraz yukarı koyması gerek yalan mı d

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Aşıda korkulacak birşey yok. Kolunuza sadece iğnenin girdiğini hissedersiniz. Biraz sızıntı olur. Sakın aşı olurken kendinizi kasmayın. İğne kolunuzun içinde kırılabilir.

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Bende zamanında yaptırmıştım. Kola çizik attıklarını hatırlıyorum. Ama kan alma işini hatırlamıyorum. Varsa da basit herhalde ki aklımda yer edinmemiş. Bende korkarım iğneden çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşıda korkulacak birşey yok. Kolunuza sadece iğnenin girdiğini hissedersiniz. Biraz sızıntı olur. Sakın aşı olurken kendinizi kasmayın. İğne kolunuzun içinde kırılabilir.
Hocam sorun aşı olmak değil, kan aldırmak kötü. iğne kolda bir süre kalıyor ya o zor oluyor. Aşı en azından kısa sürüyor.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Bende zamanında yaptırmıştım. Kola çizik attıklarını hatırlıyorum. Ama kan alma işini hatırlamıyorum. Varsa da basit herhalde ki aklımda yer edinmemiş. Bende korkarım iğneden çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sorun aşı olmak değil, kan aldırmak kötü. iğne kolda bir süre kalıyor ya o zor oluyor. Aşı en azından kısa sürüyor.
Ben hiç sıkıntı yaşamadım. Kan aldırırken o kadar acımıyor. Anlatmak istediğim sürecek olan acı o kadar büyük boyutta değil.

Timurid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
836
ben alerji testi olmuştum canım çok acımıştı allah şifa versin beni arı sokmuştu bir kere alerji testi arı sokmasından daha fazla can yakıyor