Kasa açılıyor ama monıtor NO SIGNAL dıyor

pixpix

Doçent
Reaksiyon puanı
290
Arkadaşlar yeni sistem topladım . Monitorum Aoc 27 g2u5/bk

Kasayi aciyorum klavye ve mouse isiklari geliyor ama monitore bazen geliyor bazen gelmiyor ve yahut yemek yemeye gidiyorum 30dk sonra dondugumde klavye ye basiyorum
monitore goruntu gelmiyor [Bu durumlar 2-3 defa bilgisayari acip kapatidigimda geciyor ] Ama 3 defa aciliyorsa 1 defa acilmiyor ve pc tap taze herseyi ile boyle birsey olmamasi lazim eger evden fazla ugrasmadan halledebilcegim bisi ise kendim halletcem olmazsa garantiye yollicam yada degiscem.

Tesekkurler

'Tarık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Çözümü aslında çok kolay.

Bilgisayarın fişini çek. Sonra bios pilini çıkart ve 10-15dk bekle ve bios pili ile fişi tak ve sorun düzelmiş olur.
Bende de sık sık oluyor bunu yapınca düzeliyor.

pixpix

Doçent
Reaksiyon puanı
290
Çözümü aslında çok kolay.

Bilgisayarın fişini çek. Sonra bios pilini çıkart ve 10-15dk bekle ve bios pili ile fişi tak ve sorun düzelmiş olur.
Bende de sık sık oluyor bunu yapınca düzeliyor.
elimde kalmasin hic beceremem de oyle seyleri \Garantisi bozulmasin bir de kendim oyniyinca\

'Tarık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Eğer olmazsa birkaç çözümü daha var. Ama en kolayı ve en etkilisi bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

elimde kalmasin hic beceremem de oyle seyleri
Bilgisayarın fişini çek. Sonra kasanın kapağını aç ve ekran kartının oralarda saat piline benzer bir pil var onun yanında basmalı bşy var basınca pil çıkacak. 10-15dk bekle sonra pili aynı yere aynı şekilde tak ve fişi tak o kdr.

pixpix

Doçent
Reaksiyon puanı
290
Eğer olmazsa birkaç çözümü daha var. Ama en kolayı ve en etkilisi bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın fişini çek. Sonra kasanın kapağını aç ve ekran kartının oralarda saat piline benzer bir pil var onun yanında basmalı bşy var basınca pil çıkacak. 10-15dk bekle sonra pili aynı yere aynı şekilde tak ve fişi tak o kdr.
iyi gunler

Son düzenleme: