2.000 TL ye toplama pc

Reaksiyon puanı
64
Bak burda FPS test etmiş en yüksek ayarda ort 80 FPS alıyor ama hem videoda hemde single channel Rami var sen 2 li yapacaksın yani en az 95 FPS en yüksekte alırsın

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Yaw zula için alınırmı ?
Lütfen cevap verin ?

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
Bak burda FPS test etmiş en yüksek ayarda ort 80 FPS alıyor ama hem videoda hemde single channel Rami var sen 2 li yapacaksın yani en az 95 FPS en yüksekte alırsın
Vega 8 fena ekran kartı değil ben burda ekran kartsız diyorum sen bana vega 8 gösteriyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buyurun umarım artık bilip bilmeden konuşmassınız.

Reaksiyon puanı
64
Vega 8 fena ekran kartı değil ben burda ekran kartsız diyorum sen bana vega 8 gösteriyon
ryzen 3 3200g nin kendi grafik kartı o ya bak bişi diyecem şimdi tövbe ya 3000g serisi işlemcilerin Vega kartı oluyor bu alacağı PC dede var bilmeden konuşup adamın aklını karıştırma

Screenshot_2020-08-18-21-22-38-99.png
Screenshot_2020-08-18-21-22-45-30.png
anladınmı güzel kardeşim

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
ryzen 3 3200g nin kendi grafik kartı o ya bak bişi diyecem şimdi tövbe ya 3000g serisi işlemcilerin Vega kartı oluyor bu alacağı PC dede var bilmeden konuşup adamın aklını karıştırma
herşey işlemci ve ekran kartı değildir Ram Anakart falan bunlar da etkendir

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
Ayrıca PSU falan da önemlidir bir de orda 1 tb yazıyor ama okuma yazma hızı belli da görünmüyo

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
Hemen söyliyim bir dk

Yazmamışlar onu
Anakart en önemli parçadır overclock falan bunlar anakartla oluyor ve bunu yazmıyorlar bu yüzden şüpheliyim

7200rpm

Neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar
Okuma yazma hızından bahsediyorum.

Cevap bulamayınca hemen çıkıyorlar işte.

Reaksiyon puanı
64
Anakart en önemli parçadır overclock falan bunlar anakartla oluyor ve bunu yazmıyorlar bu yüzden şüpheliyim

Senin dediğin ssdlerde oluyor HDD lerde RPM yazar. Evet o anakart mevzusu benimde aklımı karıştırdı

Yav arkadaş sana hiç bir şey demiycem ne halatın varsa gör

Reaksiyon puanı
64
Eğer psu dandik ise bu sorunlara yaşar ayrıca çok bildiğimi mi öne sürüyom? Senin linkin çalışmıyor kim bilir neler vardı belki orda.

Yine cevap bulamadı gitti....
Ryzen 3 3200g nin Vega 8 grafik kartı olduğunu bilmeyen bir kişiyle ne konuşabilirim AA buldum
Pepe'nin geçenki sezonunda noluyordu ya sen iyi bilirsin

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
Ryzen 3 3200g nin Vega 8 grafik kartı olduğunu bilmeyen bir kişiyle ne konuşabilirim AA buldum
Pepe'nin geçenki sezonunda noluyordu ya sen iyi bilirsin
1-14 yaşındasın
2-Sadece işlemci ve ekran kartına önem veriyorsun
3- ben 15 yaşındayım eminim ki benden çok Pepe izlemişsindir

Reaksiyon puanı
64
1-14 yaşındasın
2-Sadece işlemci ve ekran kartına önem veriyorsun
3- ben 15 yaşındayım eminim ki benden çok Pepe izlemişsindir
1-15 yaşındayım
2- 6 kere PC toplama önerisi 8 kere PC topladım
3- ben pepeyi sadece 3 kere izledim 2 tanesi kardeşim 1 tanesi komşu bebesi yüzünden sen Pepe izlerken ben testerenin yanında çıraklık yapıyordum ?

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
1-15 yaşındayım
2- 6 kere PC toplama önerisi 8 kere PC topladım
3- ben pepeyi sadece 3 kere izledim 2 tanesi kardeşim 1 tanesi komşu bebesi yüzünden sen Pepe izlerken ben testerenin yanında çıraklık yapıyordum ?
Forumdaki yaşın 14 ayrıca böyle işlemci ve ekran kartından başka bir şeye önem vermeyerek pc toplarsan veya önerirsen başkalarının başını yakmış olursun tavsiyem hiç önerme

Reaksiyon puanı
64
Forumdaki yaşın 14 ayrıca böyle işlemci ve ekran kartından başka bir şeye önem vermeyerek pc toplarsan veya önerirsen başkalarının başını yakmış olursun tavsiyem hiç önerme
14 yaşındayım fakat 15e daha yakınım şu ana kadar topladığım kişiler bana hep teşekkür ettiler kıskanma nolur çalış seninde olur topram

Hiç önerme diyon en azından ne önerebileceğimi biliyom sen işlemcinin özelliğini anakartın özelliğini bilmiyorsun

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
14 yaşındayım fakat 15e daha yakınım şu ana kadar topladığım kişiler bana hep teşekkür ettiler kıskanma nolur çalış seninde olur topram

Hiç önerme diyon en azından ne önerebileceğimi biliyom sen işlemcinin özelliğini anakartın özelliğini bilmiyorsun
İşlemcinin içindeki dahili ekran kartını bilmiyorum diye cahil damgası yiyorum he? verdiğin link bozuk ve anakart hakkında hiç bir şey söylemiyorsun

Reaksiyon puanı
64
İşlemcinin içindeki dahili ekran kartını bilmiyorum diye cahil damgası yiyorum he? verdiğin link bozuk ve anakart hakkında hiç bir şey söylemiyorsun
Anakart hakkında bilgi bilmesem PC toplayamam . Bilgisayarcı yanında çıraklık yaptım. Ben sana cahil demedim . Sen istediğini öner ben istediğimi önereyim . Kimse bizi engellemiyor . İyi akşamlar

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
Anakart hakkında bilgi bilmesem PC toplayamam . Bilgisayarcı yanında çıraklık yaptım. Ben sana cahil demedim . Sen istediğini öner ben istediğimi önereyim . Kimse bizi engellemiyor . İyi akşamlar
Anakart seçmek zor değil örneğin Rx 570 uyumlu anakart yaz çıkıyor zaten direk anakart bulabiliyorsun diye deha olmuyorsun

Reaksiyon puanı
64
Anakart seçmek zor değil örneğin Rx 570 uyumlu anakart yaz çıkıyor zaten direk anakart bulabiliyorsun diye deha olmuyorsun
Arkadaşım off ya ne uzattın be ben PC toplamayı biliyorum tamamı aklına girdimi . Her şeyi uyumlu seçebiliyorum . Sana ne yi kanıtlamam gerekiyor ki

Reaksiyon puanı
64
Psu ne bilmiyorum anakart desen yazmıyor kardeşim işlemciye bakarak sazan gibi atlamıyorum ben
Hepsi yazıyor ben sadece o bilgisayarları Hepsiburada üzerinden bakmam . Ben Lenovo nun kendi sitesinden de baktım . Ama sen benden daha iyi biliyorsun ya "ANAKARTI" sen baksaydın