Hepsiburada dan Alışveriş Yapamıyorum

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
KOD ile Ekran Kartı ve Anakart Alacaktım "kartınızın yetkileri ya da kısıtlamalarından dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen bankanız ile iletişime geçiniz"hatası Alıyorum Kartın Sıkıntısı Yok.Müşteri Temsilcisini Aradığımda Bir Sıkıntı Yok Diyor Trendyoldan Alışveriş Yapıp İptal Ettim Oldu.Sitedemi Sıkıntı Var?Cevaplarsanız Sevinirim...

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
KOD ile Ekran Kartı ve Anakart Alacaktım "kartınızın yetkileri ya da kısıtlamalarından dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen bankanız ile iletişime geçiniz"hatası Alıyorum Kartın Sıkıntısı Yok.Müşteri Temsilcisini Aradığımda Bir Sıkıntı Yok Diyor Trendyoldan Alışveriş Yapıp İptal Ettim Oldu.Sitedemi Sıkıntı Var?Cevaplarsanız Sevinirim...
3d secure ile alış veriş yapmayı seçin hocam bir ara seçtim alışverişi kabul etmedi hb aradaım 5-6 defa baktım olmuyor 3d secura kappatım oldu aradaım ne alaka güvenlik için bir gün ürünü bekletcez dediler dedim ne alaka güvenlik dediler visa kartı yani çok uzzatım 3d secure kapatım almayı deneyin

Ahmet Eren OZD

Doçent
Reaksiyon puanı
271
3d secure ile alış veriş yapmayı seçin hocam bir ara seçtim alışverişi kabul etmedi hb aradaım 5-6 defa baktım olmuyor 3d secura kappatım oldu aradaım ne alaka güvenlik için bir gün ürünü bekletcez dediler dedim ne alaka güvenlik dediler visa kartı yani çok uzzatım 3d secure kapatım almayı deneyin
deniyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapanmıyor

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Kartınız internet alışverişine kapalı, müşteri hizmetlerini arayıp açtırın.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
3D secure kapanmaz zaten alışveriş yaparken 3d secure açık bir şekilde yapman lazım, yapılması gerekiyor aslında hb canlı desteğe yazın.

ardaglr6

Asistan
Reaksiyon puanı
22
İninal Gibi Kartlardan Almayı Deneyiniz

Paparada Olabilir

Sanal Kart Paparada Var Havale Yapın Olmazsa Geri Çekebiliyorsunuz

ininal mantıksız bu konuda