hocam logitech g300s kullanıyorum ama elime küçük geliyor aklımda rival 3 var. sizce rival 3 g300s den daha mı iyidir?Logitech G G300S Optik Oyuncu Mouse - (MousePad-Bardak Fiyatı
Logitech G G300S Optik Oyuncu Mouse - (MousePad-Bardak en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
HyperX Pulsefire Core RGB Oyuncu Mouse HX-MC004B Fiyatı
HyperX Pulsefire Core RGB Oyuncu Mouse HX-MC004B en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
boyut olarak kullanmadan bilemessin ele yatkınlığı nasıl olduğunu bn kullanmadm öveni cok ama youtubeden inceleme videolarına bakabilirsinhocam logitech g300s kullanıyorum ama elime küçük geliyor aklımda rival 3 var. sizce rival 3 g300s den daha mı iyidir?
hocam rival 3 elime tam oluyor fakat deneme fırsatım olmadıboyut olarak kullanmadan bilemessin ele yatkınlığı nasıl olduğunu bn kullanmadm öveni cok ama youtubeden inceleme videolarına bakabilirsin
Güzel mouse kafana yattıysa alabilirsinhocam rival 3 elime tam oluyor fakat deneme fırsatım olmadı