Şuan internet konusunda büyük hata mı yapıyoruz?

Bu konuyu okuyanlar

YusfarsLn10

Asistan
Katılım
7 Mart 2020
Mesajlar
258
Reaksiyon puanı
68
Puanları
28
Seneler önce TTNet ten sınırsız internet aldık. Tabi eskiden şuanki gibi herkes de telefon yok. YouTube den video izliyoruz, oyun veya dosya indiriyoruz ve tabiki internet sınırsız olduğu için bitmiyo. Ama 6-7 aydır ay sonuna 1 hafta kadar varken internet bitiyor. İlk defa bittiğinde dedik ki "nE?". Türk Telekom Online İşlemler uygulamasının var olduğunu bile bilmiyordum. ne kadar internetimiz kaldı? nereden bakabiliriz derken türk telekom un uygulamasından bakabiliyormuşuz. mesela şuan 200 GB'dan 90 GB kalmış. Ben bu interneti katık ede ede mi kullanıcam! Daha ayın 15'deyiz. Babam da çalışıyor, "ben bakıcam o internete ama hep unutuyorum" diyor. Uğraşmak istemiyor işte. şuan internete 76 TL veriyoruz. bize haber verilmeden paket mi değiştirdiler? babamın dediğine göre internet alındığından itibaren hep 76 tl ödeniyormuş. ama ilk zamanlar bitmiyordu internet. önceden sınırsızdı da sonradan 200gb mı yaptılar bilmiyoruz. şuan biz zararlı çıkıyormuyuz? araştırdığımı da tam bulamıyorum. TTNet de 200gb internet ne kadar? Bana karışık geliyor bulamıyorum. biz fazladan para mı veriyoruz şimdi?
- Şimdi bu paketi değiştirmek için sadece bir telefon yetiyor mu? Yoksa modem e birşeyler yapacaklar mı, takacaklar mı?
Valla yeni pc aldık da şuan 2 tane oyun var o da düşük boyutlu. internet bitmesin diye düşük boyutlu indirdim. indiricem csgo, valorant da son 2 hafta internetsiz kalıcaz.

Cahilim bu konularda. Yanlış bir yazmış olabilirim. Şikayet var sitesinde de bizim gibi birkaç kişi gördüm. sadece bir telefon ile halledebilirmiyiz? paket değiştirebilirmiyiz?
 
Üst