Bilgisayar hızlandırma ve FPS artırma yöntemleri 2020

ShiftDelete.Net

Teknolojiye dair her şey!
Reaksiyon puanı
583
Uzun süredir sizlerin istediği bir içeriği bu videoda sizlerle buluşturuyoruz. Bu videomuzda bilgisayar hızlandırma yöntemlerine sizlerle birlikte detaylı bir şekilde bakıyoruz. Kullanıcıya hem performans hemde hız kazandıran bu yöntemler ne kadar başarılı? İşte merak edilen tüm detaylar! Satılmayan Huawei P40 Pro Plus’ı bulduk! Bilgisayar hızlandırma ve FPS artırma yöntemleri! Yavaşlayan bilgisayarını hızlandırmak isteyenler için güzel […]

Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.

BHA

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,136
Teşekkürler ama MAC kullanıcıları için uyarlayıp yeni video görmek isteriz :) @enesdegirmenci

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Mac için ne gerek var hızlandırmaya, zaten işletim sistemi sebebi ile gayet hızlı ve stabil bir şekilde çalışıyor. Sen o cihaz ile istediğin oyunu oynamana izin veriyor mu ona bak. :)

BHA

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,136
Mac için ne gerek var hızlandırmaya, zaten işletim sistemi sebebi ile gayet hızlı ve stabil bir şekilde çalışıyor. Sen o cihaz ile istediğin oyunu oynamana izin veriyor mu ona bak. :)
Abi beni biliyorsun oyun oynamıyorum bunda, oyun için diğer pc'yi açıyorum ama sorun şu ki oyunum yok :P