xiaomi redmi note 9s vs xiaomi redmi note 9 pro

kaan27kk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
merhaba arkadaşlar
xiaomi redmi note 9s aldım dün note 9s in 128 gblıgınımı alayım note 9pro 128 gb alayım ?
şimdieden teşekkürler

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bütçe sorunun yoksa 9 Pro 128GB.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Note 9 pro tabi ki.

9s Lite model gibi. Biraz kırpılmış aynı kasadan.
Kameradan ve hızlır şarjdan kısılmış. Ama aralarında 150-200 TL gibi bir farka bence almış iken PRO alınır. 18 W ile 30 W yani az buz fark değil.
Ayrıca ne kadar kullanırsın bilmem ama Pro modelinde NFS özelliği olmasıda bence büyük artı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatlarda biraz artmış ama genede Redmi note 9 pro diyorum. En kötü 64 GB versiyonunu al ama genede PRO al.

Tabii dağa uzun vadeli ve kaliteli bir telefon istiyorsan Realme 6 pro almanı öneririm.

Son düzenleme:

kaan27kk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Note 9 pro tabi ki.

9s Lite model gibi. Biraz kırpılmış aynı kasadan.
Kameradan ve hızlır şarjdan kısılmış. Ama aralarında 150-200 TL gibi bir farka bence almış iken PRO alınır. 18 W ile 30 W yani az buz fark değil.
Ayrıca ne kadar kullanırsın bilmem ama Pro modelinde NFS özelliği olmasıda bence büyük artı.

Fiyatlarda biraz artmış ama genede Redmi note 9 pro diyorum. En kötü 64 GB versiyonunu al ama genede PRO al.

Tabii dağa uzun vadeli ve kaliteli bir telefon istiyorsan Realme 6 pro almanı öneririm.

kutusuz pro 128 gb lık aldım

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Sakın bu telefonlarda kaçak, sonradan imei yüklenmiş olanlarını almayın, hep sorun yaşarsınız o modellerde. 9 pro 128 derim ama zaten almışsınız. Kutusuz falan diyip, kaçak, imei yüklenen olanından aldığınız belli. O telefonlara ne güncelleme gelir nede hattı doğru düzgün çeker hem yakın zamanda klon imei devri kapanıyor

boraK

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Bütçe sorunun yoksa tabiki pro.

kaan27kk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
O ne demek oluyor =?

Kutusuz Pro 128 derken çalıntı kaçak veya teşir ürünü flan mı =?
telefoncudan kutu olmadan sadece telefon ve kılıf aldım şarj fln yok

Sakın bu telefonlarda kaçak, sonradan imei yüklenmiş olanlarını almayın, hep sorun yaşarsınız o modellerde. 9 pro 128 derim ama zaten almışsınız. Kutusuz falan diyip, kaçak, imei yüklenen olanından aldığınız belli. O telefonlara ne güncelleme gelir nede hattı doğru düzgün çeker hem yakın zamanda klon imei devri kapanıyor
ben her zaman imei kayıtsız alıyorum 4 ay kullanıp öbür sime takıp 4 ay kullanıyorum sonrada telefoncudan imei attırıyorum ben hep böyle alıyorum

ben her zaman imei kayıtsız alıyorum 4 ay kullanıp öbür sime takıp 4 ay kullanıyorum sonrada telefoncudan imei attırıyorum ben hep böyle alıyorum

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
telefoncudan kutu olmadan sadece telefon ve kılıf aldım şarj fln yok

Sorun yaşamak isteyen o şekilde alır telefonu