ahmetemin.kus.3
Öğrenci
Aşağı yukarı fiyatları aynı olacak gibi. Sizce hangisini almalı. Note 20'yi seçmek için tek sebep güncelleme olabilir gibi. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
İkisi arasından Note 10 Plus almanızı tavsiye ederim. Bütçeniz ne kadar ?Aşağı yukarı fiyatları aynı olacak gibi. Sizce hangisini almalı. Note 20'yi seçmek için tek sebep güncelleme olabilir gibi. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
İkisini de alabilecek kadarİkisi arasından Note 10 Plus almanızı tavsiye ederim. Bütçeniz ne kadar ?
Note 20 seçmek için bir sebep yokAşağı yukarı fiyatları aynı olacak gibi. Sizce hangisini almalı. Note 20'yi seçmek için tek sebep güncelleme olabilir gibi. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Alternatif olarak Oneplus 8 e bakmanızı tavsiye ederim.İkisini de alabilecek kadar
Note 10 plus al keyfine bak.Aşağı yukarı fiyatları aynı olacak gibi. Sizce hangisini almalı. Note 20'yi seçmek için tek sebep güncelleme olabilir gibi. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
teşekkürlerAlternatif olarak Oneplus 8 e bakmanızı tavsiye ederim.
KatılıyorumAlternatif olarak Oneplus 8 e bakmanızı tavsiye ederim.
Rica ederim.teşekkürler
Bunların arasında Note 10 Plus almanızı öneririm. Note 20 fiyatını hak etmiyor.Aşağı yukarı fiyatları aynı olacak gibi. Sizce hangisini almalı. Note 20'yi seçmek için tek sebep güncelleme olabilir gibi. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
peki samsung notes özellikleri gelir miNormal Note 20 amiral gemisi klasmana yakışmayan bir ürün. Hiçbir alanda yeterli geliştirme yok. Kamera kısmındaki tüm yenilikler One UI 2.5 ile de gelecek, yani elde bir şey kalmadı. Güncelleme konusunda şunu söyleyebilirim sadece 1 sürüm avantajı var Note 20'nin.
Kalem gerektirenler gelmez ama diğerleri gelir.peki samsung notes özellikleri gelir mi
note 10 plus aKalem gerekirenler gelmez ama diğerleri gelir.
2.5 alacak her cihaza. Note 9'a bile gelebilir.note 10 plus a
eğer 2 güncellemeyse note 9 android 11 almıyo ama belki bi sürpriz yapar samsung2.5 alacak her cihaza. Note 9'a bile gelebilir.
haklısın ama iphone kullanabileceğimi sanmıyorum ve note serisini de çok sevdiğimden note ile devam ederim gibi düşünüyorumO kadar para vereceksen iphone 12 proyu bekle bence
İphoneye karşıyım ama çok para verilecekse iphone alınmalı
Gelmez, 3 sürüm güncelleme S10'dan itibaren başlıyor.eğer 2 güncellemeyse note 9 android 11 almıyo ama belki bi sürpriz yapar samsung
Neden, Android cihazlar verilen paranın karşılığını vermiyor mu?O kadar para vereceksen iphone 12 proyu bekle bence
İphoneye karşıyım ama çok para verilecekse iphone alınmalı
Veriyor ama iphone daha çok veriyor mesela iphone alırken ben bunu 3-5 sene kullanırım diyorsun ama android alırken zorGelmez, 3 sürüm güncelleme S10'dan itibaren başlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden, Android cihazlar verilen paranın karşılığını vermiyor mu?
bence hakediyor ve iphoneun uzun kullanımını androidde de gayet bulabildiğimi düşünüyorum. Başına bir şey gelmezse de değiştirmiyorum. Yani parasını hak etmesi de biraz kişiselGelmez, 3 sürüm güncelleme S10'dan itibaren başlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden, Android cihazlar verilen paranın karşılığını vermiyor mu?
Bakalım.Samsungun bu 3 güncelleme ile ne kadar kullanımı uzatabileceğini görücezVeriyor ama iphone daha çok veriyor mesela iphone alırken ben bunu 3-5 sene kullanırım diyorsun ama android alırken zor
Çok yanlış bir düşünce bana göre, Android cihazlar da çok rahat 4-5 yılı çıkarıyor.Veriyor ama iphone daha çok veriyor mesela iphone alırken ben bunu 3-5 sene kullanırım diyorsun ama android alırken zor