Klavyede Yazılanları Anlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum klvyede yazılanları nasıl öğrenebilirim buna ait 1 adet program buldum adı : keylogger ama buda kardeşimin bildiği bişeydi ben ewde yokken kardeşiminin girdiği sitelerden şüpheleniyorum ewden çıkarken kotam normal miktarda geldiğimde ise 400 - 500 mb aşmış oluyor acaba bana böyle bir program önerebilirmisiniz çok teşekkürler :turned:

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
keylogger e gerek yok kaspersky gibi bir virüs programını kur intenet securty kurarken şifre koy :) zararlı sitelere gireceğini zannetmiyorum :=) ayrıca bu gibi durumları önlemek amaçlı bir çok program var eğer ilgini çekerse bulabilirim.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
iyi söylüyosunda kardeşim ben girdiği siteleri merak ediyorum yoksa aile koruma şifreiside war ;) yani klawyede yazdıklarını harfi harfine takip edebileceğim bir program lazım umarım anlamışsındır :s

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ya arkadaşlar yokmu bi yardım eden :(

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ya bak ben çoğu zaman bunu yapıyorum

camstudio die bi program var ekran görüntüsnü video şeklinde yakalamaya yarayan bi program bu.. onu kur sistem tepsisinde yani sadece saatin olduğu yerde ikon olacak şekilde ayrala ama önce video ayarlarından kaliteyi en düşük şekilde yap yaklaşık 1 saat lik ekran görüntüsünü rahatlıkla alabilirsin daha uzununu hiç denemedim

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ya bak ben çoğu zaman bunu yapıyorum

camstudio die bi program var ekran görüntüsnü video şeklinde yakalamaya yarayan bi program bu.. onu kur sistem tepsisinde yani sadece saatin olduğu yerde ikon olacak şekilde ayrala ama önce video ayarlarından kaliteyi en düşük şekilde yap yaklaşık 1 saat lik ekran görüntüsünü rahatlıkla alabilirsin daha uzununu hiç denemedim
bu işlem pc açıldıktan sonra yapılabiliyor zaten pc bn ewde yoqqen açılıyor walla çok kararsızım :wacko:

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle beni ilgilendirmez.
ama yakalamaya çalışma derim.
başka çareler bul

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
internet explorer'dan tarayıcı geçmişine bakarak hangi sitelere girdiğini görebilirsin. Kısayol tuşu: Ctrl+Shift+H

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
log programı diye arat googlede bulursun bitane program.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
keyloger istiyorsun Büssürü keyloger programları var ama kendi pcne koymak istiyorsun silmesi biraz zor oluyor araştırırsan bulursun..

r00t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer erotik içeriklere giriyor diye biliyorsan filtreleme programı kurabilirsin . Onun haricinde ie yada tarayıcın neyse hangi sitelere girdiğini tespit et ve yine filtreleme programı kurup girdiği siteleri engelli listesine taşı .

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Her insanın mahremi olduğu gibi kardeşininde var.Yaptığın yanlış senin pc den girmesse başka yerden girer sakıncalı.