Büyük İkramiye Size Çıkarsa ?

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
----------

Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı çekilişinde vereceği 25 milyon YTL büyük ikramiye büyük hayaller kurduruyor ..

----

? Peki SDN Üyeleri Kendilerine Bu Büyük Para Çıkacak Olsa Neler Yapardı ?

:whistling:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Bana çıkmaz, çünkü bilet almadım :P

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bilet alsamda çıkmaz şanssız adamımdır :D
çıkmasında haram :)
çıkan adamda havalanmasın derim

gkhnksgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnşallah çıkmaz

Kesip atmışsın hemen bi hayal kursaydık :)

Bi kısmını bağışta bulunurum (çocuk yuvası,huzurevi vs.. ) , çevremde ihtiyacı olan herkese dağıtırım,geri kalanıylada ev ( gerçi bu parayla ev değil apartman alınır ) ve hayalimdeki m3ü alırım,sonra bi Türkiye turu sonra bi yurtdışı turu derken ,memlekete döner işime gücüme devam ederim :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Arkadaşlar Para bana ÇIkarsa Ne Yaparım

o Parayla Hepsiyle Giderim Daireler Alırım Güzel Daireler yada arsa alırım yaparak kiraya verrim kendimede güzel bi villa yaparak ömür boyu hür yaşarım:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Beyler bu arada bende hertürlü bağışı kabul ederim yani, çok yardım severimdir :D

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sizce o para çıksa sdn aklınıza gelirmi yaa lütfen :D

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
o para bana çıksa pc ile ilgili büyük iş kuaracagımdan işlemciyle fink atarım :D :D

o para sana geldiğinde bambaşka bi dünyada olacaksın kendini hemen dış ülkeye atarsın para pok zaten araba kız ev ne istersen onlar varken kim takar işlemciyi söylesne :devil: :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
o para sana geldiğinde bambaşka bi dünyada olacaksın kendini hemen dış ülkeye atarsın para pok zaten araba kız ev ne istersen onlar varken kim takar işlemciyi söylesne :devil: :D

kız mı kaçtane :D (dermişim)

sen beni tanımıyon ya ben tam bi pc hastasıyım :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
3 tane ferraribi bide kendime şato yaptırırım geriye kalanlarıda bankaya atıp faizini yerim..:D

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
şimdiye kadar para çıkan kişilerden kim hayır görmüş ki
ben hayalini kurayım
yinede ben hayal kuranlara mani olmayım

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
20 binini alır bi dükkan açarım gerisini dağıtırım

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Her yılbaşı bilet almak gibi otantik-botantik huylarım yok. Ama işyerinde 2'şer bilet dağıttılar..
Üstüne bayram alışverişi sonrası markette de bi çeyrek bilet verdiler..
Bunlardan birine büyük ikramiye çıkarsa (ki 6.250.000 YTL yapıyor çeyreğe vurduğunda) o zaman bakarız.
Gider GAP te bi çiftlik alırım. Yarış atı yetiştiririm belki :)
Veya daha güzeli Türkmenistana yerleşirim herhalde.. 4 milyon dolarla gidersem Bill Gates muamelesi göreceğim kesin :)
Şaka bi yana kesin ben çekiliş sonuçlarına bakmayı unutur ve o parayı devlet baba ya bağışlarım ;)

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Eğer rızkımızda 25 milyon varsa helalinden isteriz.Helalinden o paraya kavuşursam başka bir konuda paylaştığım hayallerim:1 tır yiyecek 1 tır giyecek ve 1tır oyuncak ve bisiklet.Reklamsız tanınmadan sadece yetime ve kimsesizlere tanınmadan habersizce dağıtmak.Sonra onlar hissetmeden olanları izlemek.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
25 milyon ytl 25 milyar mı ??? k.bakmayın ben hala şu şeyi anlayamadım da :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
wwwwwwwwwuwww :D :D

25 trilyonn vayy anasını bozdur bozdur harcaa :D :D

ayhh o paaya ne yapılmaz kiiiiiiii Allah'ım bi adamı çıldırtı o paraa Allah verede şöle 1 kişiye çıkmasa :D

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
359
Valla bana çıkarsa öss ye hazırlanmaya devam ederim,kazanırsam zaten yazılım okuyacam üniversitede,bitirince biyerde işe başlarım yazılımla ilgili,ayriyetten kendi stüdyomu kurarım yani kayıt stüdyosu şarkı için,sonra yazılım büromu açarım oyun program falan yazarız iş yerindekilerle,şarkılarımı kayıt ederim falan filan işte,sonra ver elini dünya turu:D

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Şaka maka bi yanada bunca yıldır milli piyango hayalleri var büyük ikramiye cıkanlara neler oldu bilen varmı hiç :D

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Şaka maka bi yanada bunca yıldır milli piyango hayalleri var büyük ikramiye cıkanlara neler oldu bilen varmı hiç :D

ben televizyonda bir iki vaka görmüştüm.elindeki tüm parayı kaybetmiş, şu anda da borç batağında yüzen.haram paradan kimseye hayır geleceğini sanmıyorum.gelip geçici zevkler için iki dünyamı da yakmam ben şahsen.bugüne kadar hiç bilet almadım, almayı da düşünmüyorum.

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben televizyonda bir iki vaka görmüştüm.elindeki tüm parayı kaybetmiş, şu anda da borç batağında yüzen.haram paradan kimseye hayır geleceğini sanmıyorum.gelip geçici zevkler için iki dünyamı da yakmam ben şahsen.bugüne kadar hiç bilet almadım, almayı da düşünmüyorum.

Aynen katılıyorum.

En güzel para insanın alın teriyle helalinden kazandığı paradır..

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir adet monster dizüstü bigisayar alırdım herhalde