- Reaksiyon puanı
- 15
Arkadaşlar Sıradan Bir bilgisayar'cıda alabileceğim Oyuncu Klavyesi Önerebilir misiniz
Bütçe: 100tl
Son düzenleme:
100TLye Mekanik klavye bulamazsın. Rampage KB-R45 CRASH Siyah USB 3 Renk Zemin Aydınlatmalı US Fiyatı bunu öneririmArkadaşlar Sıradan Bir bilgisayar'cıda alabileceğim Mekanik Klavye Önerebilir misiniz
Bulamam Ama Yinede Yazayım Dedim Şöyle Oyuncu Klavyesimsi bişey olsa yeter aslında100TLye Mekanik klavye bulamazsın. Rampage KB-R45 CRASH Siyah USB 3 Renk Zemin Aydınlatmalı US Fiyatı bunu öneririm
aynen bende piranha klavye kullanıyorum gayet memnunum .O kadar para verme boşver. Mekanik alamazsın o paraya alacağın ışıklı bir klavye A101e falan piranha klavyeler geliyor 30 liraya ondan al. Kalan parayı cebine koy.
Kuzenim O klavyeyi kullanıyor ama hiç güzel değil tuşlar gecikmeliO kadar para verme boşver. Mekanik alamazsın o paraya alacağın ışıklı bir klavye A101e falan piranha klavyeler geliyor 30 liraya ondan al. Kalan parayı cebine koy.
Piranhanın 40TL klavye var onu öneririm . ben kullanıyorumBulamam Ama Yinede Yazayım Dedim Şöyle Oyuncu Klavyesimsi bişey olsa yeter aslında
bu da güzelmiş , mekanik hissi diyor doğru mu?Inca IKG-446 Rainbow Efect Mekanik Hisli Gamer Klavye Fiyatı
Inca IKG-446 Rainbow Efect Mekanik Hisli Gamer Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bunu kullanıyorum.
Sesleri mekanik gibi hissiyatı daha önce mekanik kullanmadığım için bilmiyorum.bu da güzelmiş , mekanik hissi diyor doğru mu?
ama yazılar siliniyor benim piranha klavyede W,A,S,D,F,CTRL,SHİFT siindi gözükmüyor.Sesleri mekanik gibi hissiyatı daha önce mekanik kullanmadığım için bilmiyorum.
Hafif hafif silinmeler var bendede. Bilgisayar kullanmadığım için pek ondan silinmedi yoksa çoktan silinirdi.ama yazılar siliniyor benim piranha klavyede W,A,S,D,F,CTRL,SHİFT siindi gözükmüyor.
Bir Dakika Yazılar Silinebiliyor mu?Hafif hafif silinmeler var bendede. Bilgisayar kullanmadığım için pek ondan silinmedi yoksa çoktan silinirdi.
ivit.Bir Dakika Yazılar Silinebiliyor mu?
Genelde çoğu ucuz klavyeler de harfler silinir.Bir Dakika Yazılar Silinebiliyor mu?
3 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum bir yazısı bile silinmediGenelde çoğu ucuz klavyeler de harfler silinir.