Episode reklamı.. özellikle ergenlerin dikkatini çeken saçma uygulama.İyi bayramlar, alta en sevmediğiniz reklamı yazabilirmisiniz benim rise of kingdoms duymaktan bıktığım reklam hangi videoyu açsam karşıma çıkan reklam,nasıl para vermişlerse artık.
Yt premium mu? Farklı birşey mi?Televizyon a bakmıyorum internet için reklam engelliyici ???
İyi bayramlar, alta en sevmediğiniz reklamı yazabilirmisiniz benim rise of kingdoms duymaktan bıktığım reklam hangi videoyu açsam karşıma çıkan reklam,nasılKESİNLİKLE !!!! tik tok reklamı insan ağza bile alamıyor su tik tok kelimesini neyseki bidaha cıkmadı karsımaİyi bayramlar, alta en sevmediğiniz reklamı yazabilirmisiniz benim rise of kingdoms duymaktan bıktığım reklam hangi videoyu açsam karşıma çıkan reklam,nasıl para vermişlerse artık.
2020 yılında çılan FeYsBuK lAyV be Trendyol reklamlarını unutma. Discord ve Reddit dışında bir sosyal ağ kullanmamamın sebebi.Mesaj otomatik birleştirildi:
bida şu yemek sepeti kapınızı çalıyor reklamı pizzza pizzzza sesi hala kulaklarımda
Ben premium kullanıcısıyım telefonda.uBlock Origin var youtube'da premium da değil.