• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

ilk defa bıyık kesmek

Reaksiyon puanı
768
arkadaşlar bundan önce hep traş makinesiyle kesiyodum ancak şarjını bulamıyorum birkaç gündür bugünde arkadaşımın yanına gideceğim kesmem lazım simitçi bıyığıyla duruyorum acaba tek bıçaklı permatikle kesilir mi? daha önce hiç jilet vesayre vurmadım lütfen bir abimiz yardımcı olsun.

arkadaşlar bundan önce hep traş makinesiyle kesiyodum ancak şarjını bulamıyorum birkaç gündür bugünde arkadaşımın yanına gideceğim kesmem lazım simitçi bıyığıyla duruyorum acaba tek bıçaklı permatikle kesilir mi? daha önce hiç jilet vesayre vurmadım lütfen bir abimiz yardımcı olsun.
sıkıntı yok , kes ama dikkat et.

Yaş küçükse kesilmemeli. Askerde sıkıntı çıkabilir. Her gün tıraş olmak zor gelebilir.

Mümkün olduğunca jilet vurulmamalı, aksi takdirde daha çok ve sert çıkmaya başlar.

İyice sert çıkmaya başlarsa o zaman kesmeni tavsiye ederim. Aksi takdirde çok sert ve fazlasıyla çıkar.

Mümkün olduğunca jilet vurulmamalı, aksi takdirde daha çok ve sert çıkmaya başlar.
İyice sert çıkmaya başlarsa o zaman kesmeni tavsiye ederim. Aksi takdirde çok sert ve fazlasıyla çıkar.
Şu lafı ben de çok duyuyordum. 1 kere jiletle kestim makinenin şarjı yokken. Sonra makineye geri döndüm. Sıkıntı yok.
Sırf kesersem daha gür çıkar korkusundan yeni bıyıkları çıkan çocuklar badem bıyıklı geziniyor ortalıkta :D

Şu lafı ben de çok duyuyordum. 1 kere jiletle kestim makinenin şarjı yokken. Sonra makineye geri döndüm. Sıkıntı yok.
Sırf kesersem daha gür çıkar korkusundan yeni bıyıkları çıkan çocuklar badem bıyıklı geziniyor ortalıkta :D
Vallahi herkeste aynı olmuyor sanırım, ben de uzun süre jilet kullanarak kestim ama sıkıntı olmadı. Benim gibi uzun süre jilet kullanan arkadaşlarım da var, sakalları bakır teli gibi oldu. (Yaş 16)

İlk süt bıyığım dayımın bıyığından uzun olmuştu. İlk defa kestiğimde fena utana kısıla dolanıyordum. Sanki çıplak kalmış gibi duyguya kapılmıştım.

Gillete'le şimdi Drift yapıyorum yüzümde. Arada kan fırlıyor oda olacak tabi.
Abi Erkek adam kandan korkar mı?
Baltayla traş etmelisin yüzünü o daha ne ki?

Son düzenleme:
Köpüğü sür yapıştır gitsin.??

İlk süt bıyığım dayımın bıyığından uzun olmuştu. İlk defa kestiğimde fena utana kısıla dolanıyordum. Sanki çıplak kalmış gibi duyguya kapılmıştım.

Gillete'le şimdi Drift yapıyorum yüzümde. Arada kan fırlıyor oda olacak tabi.
Abi Erkek adam kandan korkar mı?
Baltayla traş etmelisin yüzünü o daha ne ki?
Yok kardeşim balta küçük gelir direk elektrikli testereyle kes. ?

ben bilmiyorum ama bişey olmaz galiba?