Ersen Yılmaz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 48
Telefon alacağım ve bu 2 telefon arasında kaldım.Sizce hangisi alınır?
İkisi arasında Redmi note 9 pro.Redmi Note 9 Pro dışında Mi Note 10 lite,Realme 6 Pro gibi cihazlarada bakabilirsin.Telefon alacağım ve bu 2 telefon arasında kaldım.Sizce hangisi alınır?
Mİ Note 10 Lite veya Realme 6 Pro başka cihaza bakma bileTelefon alacağım ve bu 2 telefon arasında kaldım.Sizce hangisi alınır?
Amcamı Galaxy Note 3'ten Mİ Note 10 Lite'a geçirdik baya güzel telefon tek eksisi Google telefon ve mesajlar ile gelmesiMi Note 10 Lite.
Arada uçurum kadar fark var tabii memnun kalır herkes.Amcamı Galaxy Note 3'ten Mİ Note 10 Lite'a geçirdik baya güzel telefon tek eksisi Google telefon ve mesajlar ile gelmesi
A71 dedigine göre bütcesi 3800'lerde bişi diye tahmin ediyorumTam bütçenizi belirtirseniz alternatif gösterebiliriz
Telefonu ben ve kuzenim önermistik zatenArada uçurum kadar fark var tabii memnun kalır herkes.![]()
RN9 ile karşılaştırınca 3000lerde olabilir diye düşündüm bende.A71 dedigine göre bütcesi 3800'lerde bişi diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonu ben ve kuzenim önermistik zaten
Redmi Note 9 Pro, A71 alınmazMi 10 Lite a bakmtım ancak hoşuma gitmedi.A71 ve RN9 Pro arasında hangisini tercih ederdiniz onu yazar mısınız?
RN9 Pro tercih ederdim cünkü Samsung orta segmentte çöp Huawei de aynı sekildeMi 10 Lite a bakmtım ancak hoşuma gitmedi.A71 ve RN9 Pro arasında hangisini tercih ederdiniz onu yazar mısınız?
Bu kulaklığı öneririmDostlarım ben RN9 Pro alıcam ama kutu içinde kulaklık yokmuş.Bu telefonda kullanmak için maks 300 tl önerebileceğiniz bir bluetooth şu kulaklık var mı?
400 tl bir xiaomi kullanıyorum kesinlikle önermem. Yapabiliyorsanız 600'e çıkıp sağlam bir şey almanızı öneririm. Ama yapamıyorsanız mikrofondan ve yüksek ses seviyesinde ki ses kalitesinden bir şey beklemeyin. Mikrofonu başarısız bir kulaklık bile 400Dostlarım ben RN9 Pro alıcam ama kutu içinde kulaklık yokmuş.Bu telefonda kullanmak için maks 300 tl önerebileceğiniz bir bluetooth şu kulaklık var mı?
Telefon alacağım ve bu 2 telefon arasında kaldım.Sizce hangisi alınır?
En doğru tercih evlat ??Sağolun abilerim.RN9 Pro almaya karar verdim.
Hayırlı olsun.Sağolun abilerim.RN9 Pro almaya karar verdim.
Hayırlı olsun.Sağolun abilerim.RN9 Pro almaya karar verdim.