Internet Download Manager Güncellendi

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Internet Download Manager 5.15 ÇIKTI

Internet Download Manager dosya indirme hızını arttırarak size zaman kazandıran, yarıda kalan indirme işlemlerinize kaldıkları yerden devam etmenize olanak sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir dosya indirme yöneticisidir.
Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.
Popülerleşen video sitelerinden direkt olarak içerik indirebildiğiniz Internet Download Manager sade ve basit arayüzü ile her türden kullanıcıya hitap ediyor. Birçok alternatif ve ücretsiz dosya indirme yöneticisine ücretli ve profesyonel bir çözüm programı olarak rakip durumunda bulunan yazılım

Not: Türkçe dil desteği sunan yazılımın Türkçe dil dosyasını indirmek için buraya tıklayın.

http://www.internetdownloadmanager.com/idman515.exe

TeCHNeCo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paylaşım için teşekkürler. evet hemen yükseltelim dimi

leylek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok seviyorum bu programı,hem ücretsiz hem de hızlı indiriyor.Daha ne olsun?:)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
IDM... Tek geçerim...

ertanx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok seviyorum bu programı,hem ücretsiz hem de hızlı indiriyor.Daha ne olsun?:)

Ücretsiz mi? Değil, ama bu haliyle cezbettiyse ilaçlı olanı yada satın aldığınız full deneyin. O zaman sanırım hayran kalacaksınız.

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende beğeniyorum bu programı ama arada kafayı yiyo.mesela facebook'ta oyun oynamak istediğimde 7-8 tane indirme kutusu açılıyo.Herseferinde aynı sorun.

Bu sorunun çözümünü bilen var mı arkadaşlar :helpsmilie:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
rapidte sorun yaşıyorum, linki indiriyor dosyayı değil, bu arada programın ücretli sürümü de var

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
rapidte sorun yaşıyorum, linki indiriyor dosyayı değil, bu arada programın ücretli sürümü de var

Aynı sorun bende de var ne yaptıysam rapid'den dosya indiremiyorum
sadece sayfayı ".htm" olarak kaydediyor..Mecburen Cryptload kullanıyorum

Neden oluyor acaba bilen varsa bi el atıverse :)

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Premium hesapla linki direk idme ekleyince indiriyor şifreniz ve kullanıcı adınız idmde site bağlantılarında kayıtlı ise yoq eğer deilse rapidde free olarak saniye bekledikten sonra downloada basarken ctrl'ye basılı tutun öyle deneyin..

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aynı sorun bende de var ne yaptıysam rapid'den dosya indiremiyorum
sadece sayfayı ".htm" olarak kaydediyor..Mecburen Cryptload kullanıyorum

Neden oluyor acaba bilen varsa bi el atıverse :)

Bahsettiğiniz olay tamemn rapidshare ın güvenlik önlemlerinden biri. İndirme programıyla indirip serverı yormasınlar diye aldıkları bir önlem. Yoksa sorun idman da değil.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Premium hesapla linki direk idme ekleyince indiriyor şifreniz ve kullanıcı adınız idmde site bağlantılarında kayıtlı ise yoq eğer deilse rapidde free olarak saniye bekledikten sonra downloada basarken ctrl'ye basılı tutun öyle deneyin..

Hmm, sağol dostum en kısa zamanda deneyeceğim. ;)

Luka

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni sürümü gerçekten mükemmel ve kaliteli.

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam sayin arkadaslar sizlerden bir ricam olacakdi söyle internet download manager kullanimi yani kurulumu hakkinda bilgi almak istiyorum acaba bana bu konuda yardimci olurmusunuz resimliyada videolu bir anlatim rica etsem cünkü hic kulanmadim
3.veye 4 gb bir dosya indirecegim
sistem vista1 32bit

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bende IDM yi tek geçerim.. Crackli kullanıyorum şu ana ama :D Yakında mutlaka lisanslısını alacağım gerçekten hak ediyor... Bu arada 5.17 build 3 mü ne son sürüm... Konu baya eskimiş :)