Mühendislik

cicohan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar kısmet olursa bu sene makine mühendisiliğline gidecem bir laptop almak istiyorum mühendislik uygulamalarını kaldıracak bir laptop önerimisiniz bütçe 6 k benim aklımda 2 tane var linklerini aşağıya bırakmıyorum

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
3550H pişman eder. Acer Nitro güzel bir model. Pişman etmez.

cicohan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Böyle yüksek grafik takıntım yok sadece FPS oyunları oynuyorum sadece büyük ihtimalle cs:go oynarım ama yine düşük grafikerlerlr 4 sene götürür mü?
Oyun oynuyorsanız yüksek grafikler için 1 yıl daha götürür, mühendislik programlarında yıllarca pişman etmez.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Böyle yüksek grafik takıntım yok sadece FPS oyunları oynuyorum sadece büyük ihtimalle cs:go oynarım ama yine düşük grafikerlerlr 4 sene götürür mü?
Orta-Yüksek arasında zaten güncel çoğu oyunu ağlatan bir GPU. Gelecek senelerde nasıl oyunlar çıkar bilemem, sizi bu konuda yanlış yönlendirmek de istemem doğrusu. Benim tahminim 1 en fazla 2 yıl daha güncel halini korur, sonra rafa kaldırılır.

Reaksiyon puanı
10,549
Yuksek ihtimalle Solid,autocad,matlab ilk sene goreceklerin.
Sonraki senelerde secmeli derslerde catia,msc adams,mastercam.

Bu pcde sana yeterli olur bencede.
Cs Go ve lol makinenin vazgecilmezleridir. Universitede her oyunu herkesin pc acmayacagindan eski oyunlar daha populer olur cevrende.

Okullardaki pclerden sonra hangisi olursa sukredersin

cicohan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yuksek ihtimalle Solid,autocad,matlab ilk sene goreceklerin.
Sonra secmelilerde catia,msc adams,mastercam.

Bu pcde sana yeterli olur bencede.
Cs Go ve lol makinenin vazgecilmezleridir. Universitede her oyunu herkesin pc acmayacagindan eski oyunlar daha populer olur cevrende.

Okullardaki pclerden sonra hangisi oluraa sukredersin
Peki teşekkür ederim biligler için iyi günler dilerim

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
İntel işlemci daha uygun.Programlarında iş görür. Rami 16 GB yapabilirsen,ilerde daha rahat edersin.

Bu arada eski bi meslektaş olarak ,aklımda iken söyliyeyeim. Makine mühendisliği değil,makina mühendisliği.:)

cicohan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İntel işlemci daha uygun.Programlarında iş görür. Rami 16 GB yapabilirsen,ilerde daha rahat edersin.

Bu arada eski bi meslektaş olarak ,aklımda iken söyliyeyeim. Makine mühendisliği değil,makina mühendisliği.:)
Ufak bir yazım hatası yapmışım af ola peki bu intelide ram upgrade için yer var mı?

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Tek 8 gb ram vardır yüzde 99,9.Yanında bi slot daha boştur,anakartta.