Herşeyi çekiyor.S10e batarya dışında güzel cihaz.Almanızı tavsiye ederim.2 3 aya s10e dusunuyorum ama aklimda bir soru var: portre modu sadece insanlari mi cekiyor yoksa istedigimiz her seyin resmini cekebilir miyiz
Tesekkur ederim dediginiz gibi batarya beni dusunduruyorH
Herşeyi çekiyor.S10e batarya dışında güzel cihaz.Almanızı tavsiye ederim.
Batarya önemli ise P30 öneririm.P30 performans,batarya gibi noktalarda fazlası ile memnun eder.Tesekkur ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tesekkur ederim dediginiz gibi batarya beni dusunduruyor
Arkadaş belli ki portreyi önemsiyor, Huawei gibi portre özürlüsü bir markayı (40 serisinden önceki) da önermek ne kadar doğru?Batarya önemli ise P30 öneririm.P30 performans,batarya gibi noktalarda fazlası ile memnun eder.
Kardeşimde P30 var defalarca portre fotoğraf çektik.Bi sorun yok gayet iyi çekiyor.P30 un kamerada zayıf tarafı portre değil video.Bataryayı kafaya takmayacaksa S10e alsın.S10 lite da olabilir.P30,S10 lite,S10e bu cihazların hepsi konuyu açan kişiyi fazlası ile memnun eder diye düşünüyorum.Her nesneyi çekebiliyor siz Apple ile karıştırdınız sanırım
Pili çok kötü de değil ama iyi de değil. Pil sıkıntıysa S10 Lite öneririm.
Arkadaş belli ki portreyi önemsiyor, Huawei gibi portre özürlüsü bir markayı (40 serisinden önceki) da önermek ne kadar doğru?
Galiba apple ile karistirdim bi de hic huawei kullanmadim bu yuzden s10e dusunuyorumHer nesneyi çekebiliyor siz Apple ile karıştırdınız sanırım
Pili çok kötü de değil ama iyi de değil. Pil sıkıntıysa S10 Lite öneririm.
Arkadaş belli ki portreyi önemsiyor, Huawei gibi portre özürlüsü bir markayı (40 serisinden önceki) da önermek ne kadar doğru?
Pil düşündürücü ama S10 Lite'a da bakın.Galiba apple ile karistirdim bi de hic huawei kullanmadim bu yuzden s10e dusunuyorum