Asus rx5700xt oc evo ekran kartı ısınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alyuc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alyuc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13

Arkadaşlar linkteki ekran kartı asusun yenilenen modeli mi aşırı ısınıp performans kaybına yol açar mı eski model hakkında forumlarda 115 derece gibi korkunç sayılar okudum ve açıkcası tedirgin oldum bu yenilenmişse öyle bir sıkıntı olur mu ?

not:kart sipariş ettiğim sistemin içerisinde bulunuyor

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
asusun tuf serisine bulaşmayın diye okumuştum. bence sen de bulaşmasaydın iyiydi.

bazi sistemlerde ekleme değiştirme yapabiliyorsun. öyle bir seçeneğin varsa kullan. başın ağrımasın ileride.

alyuc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
asusun tuf serisine bulaşmayın diye okumuştum. bence sen de bulaşmasaydın iyiydi.

bazi sistemlerde ekleme değiştirme yapabiliyorsun. öyle bir seçeneğin varsa kullan. başın ağrımasın ileride.
hocam gönül rtx ister ama bütçe el vermiyor.

bu arada şunu söylemek istiyorum forumda rica ediyorum duymuştum bence bulaşma tarzı yorum yapmak yerine bak şu sitede test yapmışlar bak şu videoda yapılan teste göre performans şöyle tarzı daha ikna edici bilgi verelim.

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Evet, bu kartlarda ciddi bir termal ped sorunu vardı, ancak evo modelleri ile bu sorun çözüldü şu anlık sorunsuz gibi görünüyor tuf x3 evolar.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
TUF serisi yenilendi. Ancak satın alacağınız kart yenilenmiş sürüm olmayabilir dikkat etmek lazım. Satıcıyı arayın sorun. Eğer yenilenmiş sürüm ise sorun olmaz.

SHKFTT

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Bu videoyu izlersen gerekli bilgileri öğrenebilirsin