Bu sisteme bu monitör olur mu?

ERDEMKOSEOGLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21

Bu sisteme bu monitör uyarmı?

Son düzenleyen moderatör:

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666

Bu sisteme bu monitör uyarmı?

Monitör - Sistem uyumu diye bir şey yoktur. Her monitörde her sistemden görüntü alabilirsin, çıkış mevcut ise. Mesele görüntü alacağın panelin kalitesidir. Ve attığınız monitör gayet kalitelidir.

Tek eksiği VA panel. HDR desteği dahi mevcut. 240hz ve 3.parti 1ms ideal değerler. Parasını hak eden bir ürün. 400cd parlaklık detayı yüksek bir seviye . Parlamaz ekran ve güzel tasarım. g-sync, freesync uyumu, tam pivot özellikleri...

Kesinlikle verebileceğim bir miktar. Hatta monitörü satarsam düşünebileceğim bir monitör.

morofobik

Profesör
Reaksiyon puanı
6,911
Monitör - Sistem uyumu diye bir şey yoktur. Her monitörde her sistemden görüntü alabilirsin, çıkış mevcut ise. Mesele görüntü alacağın panelin kalitesidir. Ve attığınız monitör gayet kalitelidir.

Tek eksiği VA panel. HDR desteği dahi mevcut. 240hz ve 3.parti 1ms ideal değerler. Parasını hak eden bir ürün. 400cd parlaklık detayı yüksek bir seviye . Parlamaz ekran ve güzel tasarım. g-sync, freesync uyumu, tam pivot özellikleri...

Kesinlikle verebileceğim bir miktar. Hatta monitörü satarsam düşünebileceğim bir monitör.
aynn

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Monitörün teknik özellikleri epey hoşuma gitti. 2K'ya göre fiyatı iyiymiş.

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Bende beğendim diğer monitörler göre baya iyi 240 hz 1 ms 27 inç :)
1ms doğrudan değil. 3. Parti yazılımlar ile 1ms.

Monitör elinize geçtiğinde ELMB özelliğini açarak 1ms'i aktif ediyorsunuz ve aktif ettiğinizde de parlaklık ve renk doğruluğunda yüksek bir düşüş yaşıyorsunuz. O yüzden 4ms olarak alsak daha mantıklı !

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
1ms doğrudan değil. 3. Parti yazılımlar ile 1ms.

Monitör elinize geçtiğinde ELMB özelliğini açarak 1ms'i aktif ediyorsunuz ve aktif ettiğinizde de parlaklık ve renk doğruluğunda yüksek bir düşüş yaşıyorsunuz. O yüzden 4ms olarak alsak daha mantıklı !
ELMB sadece ASUS'a özel bir özellik diye biliyorum.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
3. Yazılımı belirtmeye çalıştım. Yoksa sadece isim değişiyor.
Değişse de, bunu en iyi şekilde başaran ASUS'un ELMB özelliği diye biliyorum o yüzden söyledim. Ancak dediğiniz gibi 4 ms ile 1 ms arası pek fark olmayacağı için açmaya gerek yok bu tarz bir özelliği.