Meslek lisesi bölüm değişimi

Revouss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba bursada bir okulda 10. Sınıf ATP(Anadolu Teknik Programı) sınıf öğrencisiyim yani okul açılınca olacağım.Bölümüm Makine Teknolojileri ama ben internet alt yapıları üstünde çalışmaktan zevk aldığım için Bilişim bölümü istiyorum.Bölüm değiştirme nasıl oluyor ve başvuruyu ne zaman yapmalıyım? Bölüm değişirken tekrar puanıma bakılacakmı(Özellikle bu sene korona yüzünden eksik olan matematik puanlarım var) ?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
11. sınıfa geçmeden oluyor diye biliyorum. 11. Sınıfta dallar belli oluyor çünkü. Müdür yardımcın ile iletişime geçmeni öneririm.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İnternet üzerinden e okul üzerinde belirli zamanları oluyor başvuru için o zaman e okul üzerinden kontenjan varmı bakarsın ona göre nakil işlemi yaparsın.

SHKFTT

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Başka okula geçeceksen evet bakılır.
11.sınıfa geçmeden puan ve kontenjana bakılarak alınıyor belirli günler oluyor e okul üzerinden yada müdür yardımcısından bilgi alarak yapabilirsin bu söylediklerim 3 sene önceydi şimdi değiştimi bilemiyorum ama değişeceğini zannetmiyorum başarılar.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
11.sınıfa geçmeden puan ve kontenjana bakılarak alınıyor belirli günler oluyor e okul üzerinden yada müdür yardımcısından bilgi alarak yapabilirsin bu söylediklerim 3 sene önceydi şimdi değiştimi bilemiyorum ama değişeceğini zannetmiyorum başarılar.
2 yıl önce geçen arkadaşım vardı sistem dediğiniz gibiydi. Değişmedi ama bildiğim kadarıyla