GhosT57
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,896
Yaşımı 31/12/1989 yapar mısınız
Son düzenleme:
Burada değil başka bir forumda. Üstelik tek hesap girmiştim açmıştım.Eğer banlandıysan multi üyelik yasak diye biliyorum.
Ortaokulda ki bilgisayar dersleri gerçekleri pek göstermiyor ? ?Merhabalar ben buraya Discord hesabım yüzünden kayıt oldum. Aslında bir forum hesabım daha var fakat ondan banlandım. Bu yüzden buraya üye oldum.
Yeni doğum tarihi 25/06/2009.
Şimdi küçük diyeceksiniz bilgiliyim bilgisayar konularında. Sınıfta falan ben iyiyim falan diyorlar bilişim dersine gelince eee ben bunu görmedim etmedim yani sınıfın en iyi bilgisayarcısı diyebilirim. Hatta hoca biliyor mu bilemem network işlerini. Dersi kendisi anlatmak yerine hazır sunular atıyor taş devrinden kalma bilgisayarlara.
Yani değiştirirseniz sevinirim.
Network işlerinde sunucu kuramayı bilirim.Ortaokulda ki bilgisayar dersleri gerçekleri pek göstermiyor ? ?
Adminlere özelden yazarsan değişebilirsin." Doğum gününüz girildikten sonra değiştirilemez. Lütfen bir yönetici ile iletişime geçin. "
Nasıl yazacağım?Adminlere özelden yazarsan değişebilirsin.
Creative ile veya başka bir moderatör ile konuşma başlat. Yardım konusunda kuşgun olmasın.Nasıl yazacağım?