EfeHNB
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Almak istiyorum kamerası için falan ama şarj konusunda biraz kararsızım.
iphonler dan çık bence huawei tavsiye ederim hem fiyatları da uygunO kadar bütçe çıkmayabilir olsa zaten aklımda o vardı.
Olabilir bakıcam biraz dahaiphonler dan çık bence huawei tavsiye ederim hem fiyatları da uygun
Bu saatten sonra iPhone 7 alınmaz.İphone alacaksan ya Se 2020 al yada ikinci el 8 al keyfine bak.Almak istiyorum kamerası için falan ama şarj konusunda biraz kararsızım.
4600 TL ye kadar çıkabilirsen P30 da alabilirsin.P30 kamera,batarya,performans gibi noktalarda memnun eder.Olabilir almaya gittiğimde ordada konuşup birini seçicem.
Ben şahsen önermem yarım günü rahat çıkarıyor fakat telefon acayip sorunlu geçişlerde takılmalar, safari’de telefon pişiyor resmen zaten boş instagram’da falan gezerken dahi ısınıyor abartılacak kadar değil ama ısınıyor. Erenist’in dediği gibi se2020 veya daha üst versiyonlara bakın illa iphone alacaksanız.Android kullanmayı sevmiyorum bide ios denemek istedim zaten 8. sınıfa geçtim sadece arama yapma arada oyun oynama ve fotoğraf için.
İnternette bikaç video izledim takılma falan yok diyolar iphone 7 kullanan arkadaşlarımda sadece şarj kötü dediler. İphone se 2020 almak için bütçeyi baya çıkarmak gerek ama bilmiyorum belki alırım.Ben şahsen önermem yarım günü rahat çıkarıyor fakat telefon acayip sorunlu geçişlerde takılmalar, safari’de telefon pişiyor resmen zaten boş instagram’da falan gezerken dahi ısınıyor abartılacak kadar değil ama ısınıyor. Erenist’in dediği gibi se2020 veya daha üst versiyonlara bakın illa iphone alacaksanız.
Benim arkadaşımda aynı sorunlardan muzdaripti sonra sattı. Eğer bir tanıdığınızdan 1 hafta süreli alıp deneme şansınız varsa denemenizi öneririm beğenirseniz alırsınız sonuçta kullanacak olan sizsiniz bu sorunlar kişiye göre değişir benim hoşuma gitmezken siz umursamayabilirsiniz. Arama vs. bu konularda zaten sıkıntısı yok sadece cihaz gereksiz ısınıyor, şarjı evet hemen bitiyor ama yarım günü rahat çıkarıyor dediğim gibi 6 saatte %100’den 35’lere falan iniyor.İnternette bikaç video izledim takılma falan yok diyolar iphone 7 kullanan arkadaşlarımda sadece şarj kötü dediler. İphone se 2020 almak için bütçeyi baya çıkarmak gerek ama bilmiyorum belki alırım.
Ha birde takılmalar ısınmaya yönelik oluşuyor, ısındığında home tuşuna çift tıklama falan çalışmıyor bir kaç saniye.Benim arkadaşımda aynı sorunlardan muzdaripti sonra sattı. Eğer bir tanıdığınızdan 1 hafta süreli alıp deneme şansınız varsa denemenizi öneririm beğenirseniz alırsınız sonuçta kullanacak olan sizsiniz bu sorunlar kişiye göre değişir benim hoşuma gitmezken siz umursamayabilirsiniz. Arama vs. bu konularda zaten sıkıntısı yok sadece cihaz gereksiz ısınıyor, şarjı evet hemen bitiyor ama yarım günü rahat çıkarıyor dediğim gibi 6 saatte %100’den 35’lere falan iniyor.
Mesela youtube full açık bıraksak ne kadar sürede full biter şarjı.
Büyük ihtimalle iphone 7 yada 8 alıcam.
Kesinlikle alınmaz. Onun yerine iPhone SE 2020 almanı öneririm.Almak istiyorum kamerası için falan ama şarj konusunda biraz kararsızım.
Bütçenizi artırıp Galaxy S10 Lite almanızı tavsiye ederim.Bütçe 4000 falan
xiaomi mi note 10 lite realme 6 pro alabilirsiniz eğer marka takıntınız varsa a71 alabilirsiniz.Bütçe 4000 falan
bütçe çıkabilse s10 lite çok hızlı ve uzun yıllar götürecek bir cihaz.Bütçenizi artırıp Galaxy S10 Lite almanızı tavsiye ederim.
En fazla ne kadar artırabilirsiniz?Bütçe 4000 falan