İphone 7 hala alınır mı?

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Almak istiyorum kamerası için falan ama şarj konusunda biraz kararsızım.

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Önerdiğiniz telefon varmı?

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
O kadar bütçe çıkmayabilir olsa zaten aklımda o vardı.

morofobik

Profesör
Reaksiyon puanı
6,911
sen bilirsin para sende nasıl olsa:tearsofjoy:

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Olabilir almaya gittiğimde ordada konuşup birini seçicem.

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
O kadar yukarı çıkamam büyük ihtimal.

Frieza

Asistan
Reaksiyon puanı
87
Diyeceğim tek şey alınmaz o fiyata daha iyi androidler vardır eminim android ekosistemine hakim değilim öneride bulunamayacağım fakat ip7 kesinlikle almayın.

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Android kullanmayı sevmiyorum bide ios denemek istedim zaten 8. sınıfa geçtim sadece arama yapma arada oyun oynama ve fotoğraf için.

Frieza

Asistan
Reaksiyon puanı
87
Android kullanmayı sevmiyorum bide ios denemek istedim zaten 8. sınıfa geçtim sadece arama yapma arada oyun oynama ve fotoğraf için.
Ben şahsen önermem yarım günü rahat çıkarıyor fakat telefon acayip sorunlu geçişlerde takılmalar, safari’de telefon pişiyor resmen zaten boş instagram’da falan gezerken dahi ısınıyor abartılacak kadar değil ama ısınıyor. Erenist’in dediği gibi se2020 veya daha üst versiyonlara bakın illa iphone alacaksanız.

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ben şahsen önermem yarım günü rahat çıkarıyor fakat telefon acayip sorunlu geçişlerde takılmalar, safari’de telefon pişiyor resmen zaten boş instagram’da falan gezerken dahi ısınıyor abartılacak kadar değil ama ısınıyor. Erenist’in dediği gibi se2020 veya daha üst versiyonlara bakın illa iphone alacaksanız.
İnternette bikaç video izledim takılma falan yok diyolar iphone 7 kullanan arkadaşlarımda sadece şarj kötü dediler. İphone se 2020 almak için bütçeyi baya çıkarmak gerek ama bilmiyorum belki alırım.

Frieza

Asistan
Reaksiyon puanı
87
İnternette bikaç video izledim takılma falan yok diyolar iphone 7 kullanan arkadaşlarımda sadece şarj kötü dediler. İphone se 2020 almak için bütçeyi baya çıkarmak gerek ama bilmiyorum belki alırım.
Benim arkadaşımda aynı sorunlardan muzdaripti sonra sattı. Eğer bir tanıdığınızdan 1 hafta süreli alıp deneme şansınız varsa denemenizi öneririm beğenirseniz alırsınız sonuçta kullanacak olan sizsiniz bu sorunlar kişiye göre değişir benim hoşuma gitmezken siz umursamayabilirsiniz. Arama vs. bu konularda zaten sıkıntısı yok sadece cihaz gereksiz ısınıyor, şarjı evet hemen bitiyor ama yarım günü rahat çıkarıyor dediğim gibi 6 saatte %100’den 35’lere falan iniyor.

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Mesela youtube full açık bıraksak ne kadar sürede full biter şarjı.

Frieza

Asistan
Reaksiyon puanı
87
Benim arkadaşımda aynı sorunlardan muzdaripti sonra sattı. Eğer bir tanıdığınızdan 1 hafta süreli alıp deneme şansınız varsa denemenizi öneririm beğenirseniz alırsınız sonuçta kullanacak olan sizsiniz bu sorunlar kişiye göre değişir benim hoşuma gitmezken siz umursamayabilirsiniz. Arama vs. bu konularda zaten sıkıntısı yok sadece cihaz gereksiz ısınıyor, şarjı evet hemen bitiyor ama yarım günü rahat çıkarıyor dediğim gibi 6 saatte %100’den 35’lere falan iniyor.
Ha birde takılmalar ısınmaya yönelik oluşuyor, ısındığında home tuşuna çift tıklama falan çalışmıyor bir kaç saniye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela youtube full açık bıraksak ne kadar sürede full biter şarjı.

Büyük ihtimal 2-3 saat sürer denemedim bilmiyorum. Safaride izlerseniz 1-2 saat safari çok şarj yiyor özellikle video izlerken.

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Büyük ihtimalle iphone 7 yada 8 alıcam.

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Bütçe 4000 falan

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114

Srtkfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Xiaomi redmi note 9 pro 'yu tercih ederim iphone almak istiyorsan benim gözümde en az iphone 11 alınmalı güncellik sana şarj, performans ve güvenlik sunucaktır

EfeHNB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Daha fazla bütçe çıkamam heralde çünkü daha yeni birsürü masraf yaptı ailem çokda yük olmak istemiyorum açıkcası.Yinede bi konuşurum.