ipad air 3 kasaddan cızzz sesi geliyor

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
IPad'imin arkasından bir ses geldiğini fark ettim Apple destekle konuştum servise götürün dedi sizce güveneyim mi? IPad'i tamir ederlerse iyi olabilir ama yenisiyle değiştirirlerse swap cihazlara güvenebilir miyim?
yoksa umursamayıp kullanmaya devam mı edeyim?
Ses hoparlörden gelmiyor lütfen cevap yazın.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Sıfır aynı cihaz yoksa bile bir üst modelini verdiklerini biliyorum telefon da. iPhone 6 servise gönderildi iPhone 7 olarak geri döndü.

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ben
Sıfır aynı cihaz yoksa bile bir üst modelini verdiklerini biliyorum telefon da. iPhone 6 servise gönderildi iPhone 7 olarak geri döndü.
ben swap cihazların başka sorunlu cihazların sağlam parçalarının birleştirilmesiyle yaptıklarını duymuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kapanır açılmaz.
Abi biz 1 ay önce falan tespit etmiştik şimdiye kadar bozulmamış olması normalmidir . Abi bide kullanmaya devam edersem zararlı olur mu. Hemen servise götürmemize gerek varmıdır. Cevaplarınız için çooooooook teşekkürler?

Son düzenleme:

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Ben

ben swap cihazların başka sorunlu cihazların sağlam parçalarının birleştirilmesiyle yaptıklarını duymuştum

Abi biz 1 ay önce falan tespit etmiştik şimdiye kadar bozulmamış olması normalmidir . Abi bide kullanmaya devam edersem zararlı olur mu. Hemen servise götürmemize gerek varmıdır. Cevaplarınız için çooooooook teşekkürler?
Yok hocam sıfır gönderiyorlar

Reaksiyon puanı
16,128
Ben

ver değişim olsun bayram girmeden yap zararı olmaz ama servis krar versin.

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Abi İnternette 1 2 kişi swap cihazın kamerası veya ses düğmesi bozuk geldi diyolardı geri götürdüklerinde de almıyolarmış inşallah böyle bişeyle karşılaşmam

ver değişim olsun bayram girmeden yap zararı olmaz ama servis krar versin.
teşekkürler iyi geceler