xWhozz
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 346
biraz araştırma yaptım ve redmi note 8 ile redmi 9 arasında para olarak çok fark olmadıgını gördüm hangisi daha iyidir ?
Adam 2300-2400TL'lik telefon önerisi gösteriyor sen 2700-2800lük telefon söylüyorsun.Ben Redmi Note 8 pro diyorum gerisi hikaye
yani ben daha çok oyun oynamak için sormuştum hangisi daha iyidir diye eklemeyi unutmuşum.Adam 2300-2400TL'lik telefon önerisi gösteriyor sen 2700-2800lük telefon söylüyorsun.
Bütçen ne kadar?yani ben daha çok oyun oynamak için sormuştum hangisi daha iyidir diye eklemeyi unutmuşum.
2300 2400Bütçen ne kadar?
Bütçeyi 200 tl arttırabilirseniz redmi note 8 pro çok daha mantıklı olacaktır.2300 2400
Redmi note 9 4/128 bence max bütçeniz buysa.2300 2400
RN 8.yani ben daha çok oyun oynamak için sormuştum hangisi daha iyidir diye eklemeyi unutmuşum.
rn 9un özellikleri iyimidir pubg yi felan hd ayarlarda oynatırmı ?Redmi note 9 4/128 bence max bütçeniz buysa.
Oynatır ama verdiği tek şey performans olur. Geri kalan her şeyde memnun etmez. Batarya da, uzun süre kullanımda, ısıda vb. konularda. MediaTek her ne kadar eskisi gibi olmasa da hala kötü.rn 9un özellikleri iyimidir pubg yi felan hd ayarlarda oynatırmı ?
özellik olarak peki rn9 mu rn8 ozaman rn8 almak daha mantıklıOynatır ama verdiği tek şey performans olur. Geri kalan her şeyde memnun etmez. Batarya da, uzun süre kullanımda, ısıda vb. konularda. MediaTek her ne kadar eskisi gibi olmasa da hala kötü.
Sadece özelliklere bakarak yorum yapmak çok yanlış olur.özellik olarak peki rn9 mu rn8 ozaman rn8 almak daha mantıklı
Redmi Note 8 öneririm.biraz araştırma yaptım ve redmi note 8 ile redmi 9 arasında para olarak çok fark olmadıgını gördüm hangisi daha iyidir ? Ekli dosyayı görüntüle 109682
biraz araştırma yaptım ve redmi note 8 ile redmi 9 arasında para olarak çok fark olmadıgını gördüm hangisi daha iyidir ? Ekli dosyayı görüntüle 109682
Redmi Note 9 128 gb oyun için alınabilecek bir cihaz 64 gb olan modeli almayın 3 gb ram var ya da bütçeyi arttırıp Redmi Note 8 Pro almak çok çok daha mantıklı bir tercih olurrn 9un özellikleri iyimidir pubg yi felan hd ayarlarda oynatırmı ?