Çözünürlük düşürme

Tr_SaccerR

Asistan
Reaksiyon puanı
135
laptop umda çözünürlüğü düşürürsem kasmalar azalığmı !?!?!!?!*!?!?!?!?!?!?!?!!??!!?!?!?!?!?!?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
laptop umda çözünürlüğü düşürürsem kasmalar azalığmı !?!?!!?!*!?!?!?!?!?!?!?!!??!!?!?!?!?!?!?
Bahsi geçen kasmalar ne tür bir kasma??
Oyun içimi?
Normal kullanımda arayüz kasmaları mı?
Oyun içi kasmalar mı?

Sorununu eksiksiz bir şekilde dile getir.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya dönecek olursak direk pcnin çözünürlüğünü düşürürsen pc daha az yorulur,yani kasmalar azalabilir. Elbette o kasmaya sebep olan başka faktörler de vardır.

Oyundan bahsediyorsan oyundaki ayarlardan çözünürlüğü düşür. Pcnin çözünürlüğünü düşürürsen bazı oyunlar bunu direk algılar ama hepsi böyle yapmadığı için oyundaki ayardan düşürmek daha mantıklı.

Son düzenleyen moderatör:

Tr_SaccerR

Asistan
Reaksiyon puanı
135
???

Konuya dönecek olursak direk pcnin çözünürlüğünü düşürürsen pc daha az yorulur,yani kasmalar azalabilir. Elbette o kasmaya sebep olan başka faktörler de vardır.

Oyundan bahsediyorsan oyundaki ayarlardan çözünürlüğü düşür. Pcnin çözünürlüğünü düşürürsen bazı oyunlar bunu direk algılar ama hepsi böyle yapmadığı için oyundaki ayardan düşürmek daha mantıklı.
roblox oynuyorum robloxun sitesinden giriyorum roblox playerdan oynuyorum roblox'TA Öyle bi seçenek yok malesef şimdi çözünürlüğü düşürücem eğer beğenmezsem normalde oyayacam sağol

???

beğenmedim geri alıcam :D:D:D:D

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
roblox oynuyorum robloxun sitesinden giriyorum roblox playerdan oynuyorum roblox'TA Öyle bi seçenek yok malesef şimdi çözünürlüğü düşürücem eğer beğenmezsem normalde oyayacam sağol

beğenmedim geri alıcam :D:D:D:D
Kardeşim oynuyor. Oyun kasıyor diyor. Win7 Aero kapatıp 1024x720P alıyorum. Gene kasıyor fakat 1360X768'e göre daha az kasıyor.

Tr_SaccerR

Asistan
Reaksiyon puanı
135
Senin tercihin. Ya netlik ya yüksek FPS.
öyle bişey dedinki kafam karıştı ama düşürmücem alışmadım hiç grafikleri 1 oynuyorum roblox fps arttıran regedit fix lag var birazda ayar yaptımmı fps 40 50 çıkabiliyor bazen ama vip server da 30 fps ortalama alıyorum yardım ettiğin için sağol :D