AlperenK10
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar telefonum çok ısınıyor ama performansta bir kayıp olmasa da bunun bir çözümü varmıdır acaba ?
Pubg mobile oynarken çok ısınıyorNe yaparken ısınıyor mesela
Yüksek grafik ve Yüksek fps de mi oynuyorsunuz?Pubg mobile oynarken çok ısınıyor
Yüksek grafik ve Yüksek fps de mi oynuyorsunuz?
Grafik modu (akıcı,orta,hd veya Hdr) hangisinde?60 fps onuyorum
60fps modunda olduğu için ısınıyor olabilir. @AlteredTechAkıcı da oynuyorum
İşlemci değişimi mi yaptılar? Emin misiniz?BU BENİM AÇIĞIM BİR KONU İDİ KES KOPYALA YAPTIM İYİ OKU BENDE DE OLDU O
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yaklaşık 6 aydır Xiaomi Redmi Note 8 PRO kullanıyorum.
Bu cihaz tüm dünya genelinde çok büyük satış rakamlarına ulaştı, ve ülkemizde de çok beğenildi .
Türkiye'de bu cihazı almak isteyen çok fazla kişi var . Ve bence onlara yanlış bilgiler veriliyor.
Benim bu forumdaki amacım Xiaomi Redmi Note 8 PRO cihazını almak isteyen kardeşlerime daha doğru ve tarafsız bilgi vermek
Ve bu cihaz ile ilgili size söylenen yalanları göstermek .
HAZIRSANIZ BAŞLIYORUM ...
1) İŞLEMCİ GÜCÜ
Herkes cihazın işlemcisinin çok güçlü olduğunu düşünüyor ancak bu böyle değil !
İşlemci bir bakıma antutu skorlarında önde ancak oyun oynarken sizde fark edeceksiniz ki
işlemci bazen kafayı yiyor ve kendi kendi ni kapatıyor yada hata verip uygulamadan atıyor
( dikkat ben bu sorunla pubg de karşılaştım ve 6 yada 7 kere oldu )
2) ISINIYORMUUU !
Bana kalırsa kimse bu konu hakkında doğruyu söylemiyor !
Cihaz günlük kullanımda pek fazla ısınmıyor . yani , instagram whatsapp facebook
gibi uygulamaları kullanırken pek fazla ısınmıyor . Kendi yaptığım ölçümlerde
günlük kullanımda ortalama 38 DERECE gözlemleniyor.
PEKİ OYUN OYNARKEN ?
( NOT: Sağlam pubg oyuncusuyum günde 2-3 saat.)
cihaz oyun oynarken ISINIYOR!!!!
NE KADAR MI ? Tam 56 derece .
yaa evet 6 aylık Xiaomi Redmi Note 8 PRO kullanımımda
oyun oynarken ortalama sıcaklık 56 derece
işlemci olması gerekenden çok daha fazla ısınıyor .
ve bu sizin oyun deneyiminizi tam anlamıyla YOK EDİYOR
BEN BU FORUMDA KAMERAYA VEYA FARKLI YERLERE DEĞİNMEYECEĞİM
( ÇÜNKÜ ELİM AĞIRDI JSJSJS)
EĞER MERAK ETTİYSENİZ KAMERA DONANIM GİBİ ÖZELLİKLERE YARIN DEĞİNECEĞİM MERAK EDENLER ÖZELDEN YAZSIN
DİKKKAAAT: EMİNİM Kİ BANA CEVAPLARDA YALAN SÖYLEME DİYEN arkadaşlar olacaktır onlara cevabım şimdiden şu
cihazın ısınma problemi olduğunun ekran görüntülerini fotoğraflarını aldım . teknik servise verdim . GENPA beni ardı ve özür diledi
bunun üzerine ilk önce işlemci ve batarya değişimi yaptılar . sonra bir daha oldu . BANA YENİ CİHAZ VERDİLER ÜSTÜNE GARANTİYİ ARRTIRDILAR
VE ÖZÜR OLARAK KORUMA PAKETİ VERDİLER
60FPS olduğu için ısınıyor. İşlemci tamam çalıştırıyor ama tüm gücünü kullandığı için aşırı ısınma yapar.60 fps onuyorum
Pubg telefon killer zatenPubg mobile oynarken çok ısınıyor
%40 güç ile nasıl 60FPS oynatıyor? Telefonda Snapdragon 865 falan mı var ki? G90T gücü ortada. Yorucu işlem yaptığı için ısınıyor. Zaten Mediatek yıllardan beri termal olarak rakiplerinin gerisinde.İşlemci en fazla %40 seviyelerinde kullanılıyor
İstiyorsanız fotoğraf gönderebilirim%40 güç ile nasıl 60FPS oynatıyor? Telefonda Snapdragon 865 falan mı var ki? G90T gücü ortada. Yorucu işlem yaptığı için ısınıyor. Zaten Mediatek yıllardan beri termal olarak rakiplerinin gerisinde.
%40 güç ile nasıl 60FPS oynatıyor? Telefonda Snapdragon 865 falan mı var ki? G90T gücü ortada. Yorucu işlem yaptığı için ısınıyor. Zaten Mediatek yıllardan beri termal olarak rakiplerinin gerisinde.
evet ana kart dahil herşeyİşlemci değişimi mi yaptılar? Emin misiniz?
Pubg Mobile'de 60FPS=Aşırı kare hızı demek. Redmi Note 8 Pro'nun Aşırı kare hızında oynatacağını sanmam. Yüksek kare hızında mı oynuyorsunuz?60 fps onuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten önceki telefonumdan buna 60 fps oynamak için geçmiştim
% 40 bile değil cpu kullanım oranı bazen soğuksa fln yada akıcı aşırı değilse grafik ler %30 bile oluyo%40 güç ile nasıl 60FPS oynatıyor? Telefonda Snapdragon 865 falan mı var ki? G90T gücü ortada. Yorucu işlem yaptığı için ısınıyor. Zaten Mediatek yıllardan beri termal olarak rakiplerinin gerisinde.
kullanmadığınız için bir bilgiye sahip değilsiniz doğal olarak . 6 aydır kullanıyorum en yüksek ayarlar hdr bile 55 fps . akıcı ayarda 60 fps %40 kullanımla oynatıyorPubg Mobile'de 60FPS=Aşırı kare hızı demek. Redmi Note 8 Pro'nun Aşırı kare hızında oynatacağını sanmam. Yüksek kare hızında mı oynuyorsunuz?
hahahh ya hayır tabiki ss mi atayım ? normal çıplak sade telefon . note 8 proyu hafife almaGFX Tool ile mi 60 fps alıyorsunuz hocam ?
Hocam ben Redmi Note 8 kullanıyorumhahahh ya hayır tabiki ss mi atayım ? normal çıplak sade telefon . note 8 proyu hafife alma![]()
Cihazı siz kullandığınız için övüyorsunuz. 1 hafta kullandım Note 8 Pro ve arayüzü çol hantal geldi. Amiral gemisi cihazla Pubg oynayın ve sonra Note 8 Pro geçin dediğimizi anlayacaksınız. Mi 9T ve Note 8 Pro kullanıcıları cihazı aşırı abartıyor.% 40 bile değil cpu kullanım oranı bazen soğuksa fln yada akıcı aşırı değilse grafik ler %30 bile oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanmadığınız için bir bilgiye sahip değilsiniz doğal olarak . 6 aydır kullanıyorum en yüksek ayarlar hdr bile 55 fps . akıcı ayarda 60 fps %40 kullanımla oynatıyor