Pubg oynarken şarjım aşırı hızlı bitiyor

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,799
Telefonum Huawei p smart 2019 pubg mobile i gfx tool ile oynuyorum. Yaptığım ayarlar şunlar oluyor :
Kare hızı 60 fps ses kalitesi ultra ve renk diye bir ayar var o da canlı kalanları düşüğünde düşüğü. Ona rağmen oyuna şarjım %100 Ken giriyorum bir saat oynamaktan sonra şarjım %20 - 10 kalıyor. Bunun sebebi nedir telefonu alalı bir yıl bile olmadı

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Telefonum Huawei p smart 2019 pubg mobile i gfx tool ile oynuyorum. Yaptığım ayarlar şunlar oluyor :
Kare hızı 60 fps ses kalitesi ultra ve renk diye bir ayar var o da canlı kalanları düşüğünde düşüğü. Ona rağmen oyuna şarjım %100 Ken giriyorum bir saat oynamaktan sonra şarjım %20 - 10 kalıyor. Bunun sebebi nedir telefonu alalı bir yıl bile olmadı
60 FPS=aşırı kare hızı GFX tool yüzünden bu problemleri yaşıyorsunuz.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,799
60 FPS=aşırı kare hızı GFX tool yüzünden bu problemleri yaşıyorsunuz.
Oyunun içinde en yükseği aşırı oluyor bir düşüğü de aşırı yüksek oluyor ben bunu aşırı yükseğe yani bir düşüşüne alsam bu sıkıntı çözülür mü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gfx tool kullanıyorsanız normal
Öbür türlü kare hızı 30 fps ye kitleniyor bende 30 fps ile işkence çekiyorum

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Oyunun içinde en yükseği aşırı oluyor bir düşüğü de aşırı yüksek oluyor ben bunu aşırı yükseğe yani bir düşüşüne alsam bu sıkıntı çözülür mü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öbür türlü kare hızı 30 fps ye kirleniyor bende 30 fps ile işkence çekiyorum
GFX tool kullanıyorsanız buna katlanacaksınız hocam başka çözümü yok.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
60fps,elbette 30fps’ten daha fazla şarj sömürür. Ses kalitesi de performansı etkileyebiliyor ama verimliliği ne kadar etkiliyor bilmiyorum.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,799
60fps,elbette 30fps’ten daha fazla şarj sömürür. Ses kalitesi de performansı etkileyebiliyor ama verimliliği ne kadar etkiliyor bilmiyorum.
Ses kalitesi şarjı etkilemiyor önceden yüksekti şimdi ultra ya çıktım bir şey değişmedi şarj konusunda